Sencha Te, Økologisk
Pris: 46,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn Sencha the

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Sencha Te, Økologisk

Klassisk grøn te

Økologisk Sencha er en mild og blød grøn te fra Kina. Sencha kommer ligesom alle andre grønne, sorte og hvide teer fra teplanten Camellia Sinesis. Sencha ses ofte anvendt i forskellige grønne teblandinger fordi den er mild og derfor nemt kan kombineres med forskellige ingredienser som frugter, bær og urter.

 

Smag

Smagen er klassisk mild og blød.

 

Brygning

Sencha te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Grøn te

Sencha er en grøn te. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner

Mere om Sencha Te, Økologisk

Klassisk grøn te Økologisk Sencha er en mild og blød grøn te fra Japan. Sencha kommer ligesom alle andre grønne, sorte og hvide teer fra teplanten Camellia Sinesis. Sencha ses ofte anvendt i forskellige grønne teblandinger fordi den er mild og derfor nemt kan kombineres med forskellige ingredienser som frugter, bær og urter. Smag Smagen er klassisk mild og blød. Brygning Sencha te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Grøn te Sencha er en grøn te. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Sencha er en ren grøn te og indeholder dermed ingen øvrige ingredienser. Den er økologisk og en super god te.