Orange Te m. skal, Økologisk
Pris: 56,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort the
, Appelsinskal
, Naturlig appelsin aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
348 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Orange Te m. skal, Økologisk

Klassisk te

Sort økologisk Keemun-te og økologisk orangeskal af højeste kvalitet. Keemun te er kendt som en af de mildere sorte teer og derfor er indholdet af garvesyre ret begrænset. Tilføj dertil en orangeskal og du får den perfekte eftermiddagste.

 

Smag

Klassisk sort te med skøn orangesmag.

 

Brygning

Orange med skal er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

Mere om Orange Te m. skal, Økologisk

Klassisk te Sort økologisk Keemun-te og økologisk orangeskal af højeste kvalitet. Keemun te er kendt som en af de mildere sorte teer og derfor er indholdet af garvesyre ret begrænset. Tilføj dertil en orangeskal og du får den perfekte eftermiddagste. Smag Klassisk sort te med skøn orangesmag. Brygning Orange med skal er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Østerlandsk Thehus er kendt og elsket tehus fra 1889 og er dermed et af Danmarks ældste tehuse. Mange af teerne er lavet udfra Østerlandsk egne opskrifter. Kvalitet er vigtigt i alle aspekter, og du får altid de bedste råvarer, når du handler hos Østerlandsk om det er te, kaffe, chai eller kakao.
Andre købte også