Husets blandinger te

Husets egne blandinger er bygget på Østerlandsk Thehus's egne opskrifter. Altså forhandles de typisk kun direkte af os. Efterspørgslen på disse blandinger kan dog til tider blive så stor, at vi beslutter at godkende blandingen til salg hos vores eksterne forhandlere. Et eksempel på en af vores egne blandinger, som er godkendt til salg hos eksterne forhandlere, er vores yderst populære Colombine The. Nedenfor finder du vores udvalg af Husets egne blandinger.

Mere om:

Husets blandinger te (the)

Husets egne teblandinger

Husets egne blandinger af te spænder meget vidt - blandt andet på grund af vores over 130 år gamle historik.

Husets egne blandinger er bygget på egne opskrifter, altså forhandles de typisk kun direkte af os. Efterspørgslen på disse blandinger kan til tider blive så stor, at vi beslutter at godkende blandingen til salg hos vores eksterne forhandlere.

Et eksempel på en af vores egne blandinger, som er godkendt til salg hos eksterne forhandlere, er vores yderst populære Colombine The.

Nogle af husets blandinger går helt tilbage til dengang østerlandsk blev etableret for over 130 år siden. I alle disse år har vi oplevet, at blandingerne er forsøgt kopieret hos konkurrenter.

OPBEVARING OG HOLDBARHED

The bliver aldrig rigtig ’dårlig’. Dog kan smagen blive kedelig, specielt ved forkert opbevaring af theen.

Holdbarhed kan variere alt efter hvilken type the, der er tale om. Med den korrekte opbevaring, kan en thes levetid forlænges betydeligt.

Opbevar din the tørt og væk fra fugt, samt borte fra stærke aromaer, som kaffe og krydderier.

Da theblade er af organisk materiale, kan fugt i de værste tilfælde resultere i råd og mug. Undgå sollys og forsegl theen så godt som muligt. Opbevar helst theen køligt.