Kinesisk Forårs Te (Chinese Spring Tea)
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort the
, Grøn the
, Naturlig kirsebær aroma
, Rosenblade
, Jasmin aroma
, Naturlig rose aroma
, Naturlig bergamot aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
340 g/l

Beskrivelse:

Kinesisk Forårs Te (Chinese Spring Tea)

Den dufter af forår

Kinesisk Forårste er en skøn blanding med en herlig duft af forår. Den er sammensat af både grøn og sort te og er en af Østerlandsk Thehus’s smagfulde blandinger. Klassisk Ceylon te kombineret med grøn te giver dig en let og alligevel fyldig kop te. Tilføj derudover rose, jasmin, kirsebær og bergamotte, så får du en fantastisk teoplevelse.

 

Smag

Smagen er blomstret og frugtig med den velkendte bergamotte smag.

 

Brygning

Kinesisk Forårste er en kombination af sort og grøn te. For at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Kinesisk Forårste fås både som løs vægt samt løs vægt i 125 g. dåse.

.

Mere om Kinesisk Forårs Te (Chinese Spring Tea)

Den dufter af forår Kinesisk Forårs te er en skøn blanding med en herlig duft af forår. Den er sammensat af både grøn og sort te og er en af Østerlandsk Thehus’s egne blandinger. Klassisk Ceylon-te kombineret med grøn te giver dig en let og alligevel fyldig kop te. Tilføj derudover rose, jasmin, kirsebær og bergamotte, så får du en fantastisk teoplevelse. Smag Smagen er blomstret og frugtig med den velkendte bergamotte smag. Brygning Kinesisk Forårste er en kombination af sort og grøn te. For at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Kinesisk Forårste fås både som løs vægt samt løs vægt i 125 g. dåse.