Te (Økologisk)

Hos Østerlandsk Thehus har vi et bredt udvalg af økologiske theer. Er theen aromatiseret, er det de tilførte tilsætningsstoffer og aromaer også kun økologiske. Økologisk the har ofte en lidt anderledes smagsprofil end ved ikke-økologiske the-varianter. Du kan derfor opleve en smagsforskel. Dette er en god idé at have for øje. Nedenfor finder du vores udvalg af økologiske theer.

Mere om:

Økologisk te

VORES UDVALG AF ØKOLOGISKE THEER

For jer, som foretrækker økologiske produkter, har vi hos Østerlandsk Thehus et bredt udvalg af økologisk the. Er theen aromatiseret, er det de tilførte tilsætningsstoffer og aromaer også kun økologiske.

Ved fremstilling af økologiske t,e benytter producenterne enten slet ikke, eller i meget ringe omgang, sprøjtemidler.

Tag på opdagelse i vores økologiske theer og prøv eksempelvis vores populære Tiger Mint eller vores skønne Imperial White med bl.a. ananas, orangeskal, jasmin perler og jordbær.

Vores sortiment byder på forskellige udgaver af både økologisk grøn, sort og hvid the.

SMAGEN AF ØKOLOGISK THE

Økologisk the har ofte en lidt anderledes smagsprofil end konventionelle, ikke-økologiske the-varianter. Du kan derfor opleve en smagsforskel mellem den ene og den anden udgave af den samme the. Dette er en god idé at have for øje.

Årsagen til forskellen er simpelthen, at aromaen i økologisk the består af økologisk frugt og æteriske olier.

Disse økologiske aromaer kan ikke sammenlignes med kunstige tilsætningsstoffer, da de kunstige varianter ofte kan opnå en højere koncentrat af smag.

OPBEVARING OG HOLDBARHED

The bliver aldrig rigtig ’dårlig’. Dog kan smagen blive kedelig, specielt ved forkert opbevaring af theen.

Holdbarhed kan variere alt efter hvilken type the, der er tale om. Med den korrekte opbevaring, kan en thes levetid forlænges betydeligt.

Opbevar din the tørt og væk fra fugt, samt borte fra stærke aromaer, som kaffe og krydderier.

Da theblade er af organisk materiale, kan fugt i de værste tilfælde resultere i råd og mug. Undgå sollys og forsegl theen så godt som muligt. Opbevar helst theen køligt.