Bai Mu Dan Te, Økologisk
Pris: 69,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Hvid Bai Mu Dan the*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
70 - 80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
2 - 4 minutter
Dosering icon Dosering:
8 - 14 g/l
Origin icon Origin:
Kina
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Bai Mu Dan Te, Økologisk

Storbladet te

Bai Mu Dan er en ren hvid te og hører til blandt de kraftige hvide teer. Den består af det midterste topskud og to eller tre sideblade.

 

Smag

Bai Mu Dan har en delikat smag med let sødlig eftersmag.

 

Brygning

Bai Mu Dan er en ren hvid te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden være på 2-4 min. og anvendelse af 70-80 grader varmt vand bør overholdes.

 

Hvad er hvid te?

Hvid te er de første spæde skud på tebusken og en delikatesse, idet den kun høstes få dage i det tidlige forår. Tebladene plukkes ikke på dage med regn, hvis duggen ikke er helt væk eller hvis der er frost i jordbunden. Hvid te adskiller sig fra både grøn og sort te i den proces, der følger efter selve plukningen af tebladene. De friske teblade gennemgår en naturlig tørringsproces.

Den hvide te er ligesom den grønne te ufermenteret, hvilket vil sige, at tebladene ikke gennemgår den iltningsproces, som bevirker, at tebladenes farve bliver mørk. Tebladene rulles til forskel fra de andre teer meget sjældent. Således er det kendetegnende for de fleste hvide te-kvaliteter, at de er meget storbladede.