Tebreve (dåser)

Hos Østerlandsk Thehus har vi landets største udvalg af kvalitets the fra hele verden med over 200 forskellige sorter på lager. Igennem de seneste år har flere og flere af disse theer fået deres egen smukke prægede dåse, som enten komplimenterer theens kulturarv, aroma eller energi. På denne side kan udforske vores udvalg af dåser á både 12 og 75 thebreve.

Mere om:

Tebreve (dåser)

Thebreve i farverige dåser

Østerlandsk Thehus kan som det eneste thehus i danmark bryste sig af at have egen produktion af thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA. Samtidig sælges thebrevene i mere miljørigtige farverige dåser, som kan holde mange år ud i fremtiden.

I vores sortiment af thebreve findes alle varianter i dåser á 12 thebreve, mens flere af varianterne også findes i dåser á 75 thebreve. Har du en favorit, kan det måske bedre betale sig at gå efter den større variant.

ET VOKSENDE SORTIMENT AF THE I DÅSER

Hos Østerlandsk Thehus er vi utrolig stolte af vores smukke farverige dåser. Specielt fordi de alle er designet direkte af Østerlandsk Thehus. Alle de flotte dåser bærer derfor ikke kun på en historie eller visualisering af indholdet, men også en historie om designprocessen og tankerne bag.

Vi har lige nu både dåser til vores thebreve og the i løsvægt i flere forskellige størrelser. Er du trofast kunde hos os, så kender du dåsernes indhold fra salget af løsvægt the i vores fysiske butikker. Dåserne er blot en miljøvenlig emballage med mulighed for mange års brug - også når dåsen er tom for the.

Mange vælger at benytte deres dåse til refill af the, men flere bruger også dåserne til andre formål - endda som pyntegenstand i hjemmet.

Vi er ikke færdige med at designe dåser, så der vil altid være nye dåser til samlingen i fremtiden.

REFILL AF THE

Har du købt en dåse the hos os, så er det selvfølgelig muligt, at benytte den samme dåse til refill af din yndlings the. Du kan købe theen i løsvægt her i webshoppen eller i vores fysiske butikker. Du bestemmer selv, om du vil have dåsen fyldt op direkte i butikkerne, eller om du vil købe theen i en pose og fylde dåsen op derhjemme.

Flere af vores kunder har udtrykt et ønske om mulighed for refill af vores thebreve. Vi håber på at kunne opfylde dette ønske i løbet af 2022.