Ginger & Lemon Organic - 75 stk. pyramidetebreve
Pris: 285,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the
, Citronskal
, Ingefær
, Citrongræs
, Citron olie
, Ingefærolie
, Lime olie

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Ginger & Lemon Organic - 75 stk. pyramidetebreve

Frisk og aromatisk

Grøn te med ingefær og lemon er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s egne populære blandinger. Den grønne økologiske Chun Mee fra Kina danner sammen med de ypperste økologiske ingredienser som citronskal, ingefærstykker, sorte peberkorn, citrongræs og en smule lakridsrod en helt fantastisk og harmonisk te.

 

Smag

Smagen er frisk og særdeles aromatisk.

 

Brygning

Grøn ingefær & lemon te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Grøn ingefær og lemon fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.


Dåsen indeholder 75 stk. pyramidettebreve. Tebrevene er lavet af PLA, som er et naturmateriale, der nemt nedbrydes i naturen.

Mere om Ginger & Lemon Organic - 75 stk. pyramidetebreve

Frisk og aromatisk Grøn te med ingefær og lemon er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s populære blandinger. Den grønne økologiske Chun Mee fra Kina danner sammen med de ypperste økologiske ingredienser som citronskal, ingefærstykker, sorte peberkorn, citrongræs og en smule lakridsrod en helt fantastisk og harmonisk te. Smag Smagen er frisk og særdeles aromatisk. Brygning Grøn ingefær & lemon te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Grøn ingefær og lemon fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse. Lidt om ingredienserne Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens formål. Citronskal fungerer perfekt i teblandinger og tilfører fantastisk smag og aroma. Ingefær er populært og anvendes ofte i teblandinger. Citrongræs bruges ofte som smagsforstærker i aromatisk te.