Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve
Pris: 285,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Lakridsrod
, Stjerneanis
, Anisfrø
, Fennikel
, Appelsinskal
, Kanel
, Chili

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter

Beskrivelse:

Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve

Lakrids te skal smage af lakrids

For flere år tilbage da lakrids begyndte at blive rigtig populært også i te, begyndte Østerlandsk Thehus at fremstille en lakrids te, der rent faktisk smagte af lakrids. Og spørger du vores kunder, er det i den grad lykkedes. Vi har en fantastisk og meget intens lakridste og te'en er en af vores absolutte bestsellere.

Lakrids te er en af Østerlandsk Thehus' opskrifter. Det der gør hele forskellen er, at der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, til gengæld er teen en ren urtete som består af kun de aller bedste råvarer som lakridsrod, stjerneanis, anisfrø, fennikel, orangeskal, kanel og chili, en sammensætning der i den grad giver smag og kant.

 

Smag

 

Der findes mange lakrids teer på markedet. Men med vores lakridste tør vi godt sige, at vi har ramt plet, og har at gøre med en te som er fantastisk smagfuld og intens.

For at få den helt rigtige smag af klassisk lakrids frem, som danskerne kender og holder af, har vi tilsat chili i stedet for salmiak.

Teen har både stærke lakrids og chili toner men også sødlige undertoner, så er du på jagt efter en te der virkelig smager af noget, så tøv ikke med at prøve vores revolutionerende lakridste.

 

Brygning

Vores lakrids te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Lakrids te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger og er i familie med Cool Mint, Dragon Mint, Sweet Lemon og Tiger Mint. Den fås både i løs vægt, løs vægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.


Dåsen indeholder 75 stk. pyramidetebreve. Tebrevene er lavet af PLA, som er et naturmateriale, der nemt nedbrydes i naturen.

Mere om Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve

Lakrids te skal smage af lakrids For år tilbage begyndte Østerlandsk Thehus at eksperimentere med at lave en god lakridste, der rent faktisk smagte af lakrids. Og spørger du vores kunder, er det i den grad lykkedes. Vores the er fantastisk smagfuld og intens. Lakridste er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ opskrift. Det der gør hele forskellen er, at der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, til gengæld er teen en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste råvarer af højeste kvalitets lakridsrod, stjerneanis, anisfrø, fennikel, orangeskal, kanel og chili, en sammensætning der i den grad giver smag og kant. For at få den helt rigtige smag frem af klassisk lakrids, som danskerne kender og elsker, har vi tilsat stærk chili i stedet for salmiak. Og der er ingen tvivl om, at vi har fundet en opskrift som både vi og vores kunder er tilfredse med. Smag Der findes utrolig mange lakrids teer på markedet. Men med vores lakridste tør vi godt sige, at vi har ramt plet, og er den bedste lakrids te på markedet, som smager mest af lakrids. Den har både stærke lakrids og chili toner men også sødlige undertoner, så er du på jagt efter en te der virkelig smager af noget, så tøv ikke med at prøve vores revolutionerende lakridste. Brygning Lakrids te er en ren og lækker urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt uden at blive bitter, den bliver kun stærkere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Lidt om ingredienserne Urtete er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder lakridsteen ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen har mange helbredsmæssige egenskaber, som du kan læse om her: Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens formål. Mere te fra samme hylde Lakrids te fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve. Ønsker du en endnu stærkere variant end lakridsteen, skulle du forsøge dig med Dragon Mint, som har mere kant og mere chili.