Økologisk

For jer, som foretrækker økologiske produkter, har vi hos Østerlandsk Thehus et bredt udvalg af økologisk the og kaffe. Økologisk the og kaffe har ofte en lidt anderledes smagsprofil end de konventionelle, ikke-økologiske varianter på hylderne. Dette kan være en overvejelse værd i valget af din næste the og kaffe.

Mere om:

Økologisk

VORES UDVALG AF ØKOLOGISKE varer

For jer, som foretrækker økologiske produkter, har vi hos Østerlandsk Thehus et bredt udvalg af økologisk the og kaffe. Ved fremstilling af økologiske produkter benytter producenterne enten slet ikke, eller i meget ringe omgang, sprøjtemidler.

Tag på opdagelse i vores økologiske sortiment og prøv eksempelvis vores populære Tiger Mint The eller vores skønne mellemristede Honduras Alto Los Santos kaffe med en aroma af hasselnød og bær.

Desuden byder vi på et bredt udvalg af lækker økologisk chokolade fra det velkendte Summerbird.

SMAGEN AF ØKOLOGISK THE og kaffe

Økologisk the og kaffe har ofte en lidt anderledes smagsprofil end de konventionelle, ikke-økologiske varianter på hylderne. Dette er en god idé at have for øje.

Manglen på de kemisk fremstillede sprøjtemidler giver økologisk kaffe en anden smagsprofil, mens de økologiske aromaer hos the ikke kan sammenlignes med kunstige tilsætningsstoffer, da de kunstige varianter ofte kan opnå en højere koncentrat af smag.

OPBEVARING OG HOLDBARHED af økologisk the

The bliver aldrig rigtig ’dårlig’. Dog kan smagen blive kedelig, specielt ved forkert opbevaring af theen.

Holdbarhed kan variere alt efter hvilken type the, der er tale om. Med den korrekte opbevaring, kan en thes levetid forlænges betydeligt.

Opbevar din the tørt og væk fra fugt, samt borte fra stærke aromaer, som kaffe og krydderier.

Da theblade er af organisk materiale, kan fugt i de værste tilfælde resultere i råd og mug. Undgå sollys og forsegl theen så godt som muligt. Opbevar helst theen køligt.

OPBEVARING OG HOLDBARHED af økologisk kaffe

Med korrekt opbevaring kan du forlænge holdbarheden af din økologiske kaffe betydeligt. 

  • Opbevar altid din kaffe i en lys- og lufttæt beholder
  • Sørg for, at din kaffe står køligt
  • Køb og kværn din kaffe efter behov