Tiger Mint Te, økologisk 125g
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Lakridsrod
, Pebermynte
, Æblestykker
, Citrongræs
, Citron olie
, Kornblomst
, Rosenblade

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Tiger Mint Te, økologisk(dåse)

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

Bemærk at theen indeholder lakridsrod, hvilket ikke bør indtages i større mængder, hvis du har tendens til forhøjet blodtryk.

 

Sød og frisk

Østerlandsk Thehus var de første til at introducere danskerne til spændende urtete som Cool Mint te, som hurtigt blev en af vores mest populære teer.
 

Tiger Mint te er en opgraderet og økologisk udgave af vores mest efterspurgte urtete, nemlig Cool Mint. Den er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’  egen opskrift. Det er en ren urtete bestående af kun de aller bedste økologiske råvarer som citrongræs, pebermynte, anis, kornblomst samt æble og lakridsrod.

 

Smag

Smagen er frisk og sød med en lange og sødlig eftersmag af lakrids og æble. Har du en sød tand, er en kop Tiger Mint te fin som erstatning for søde sager.

Da Tiger Mint udelukkende består af urter og frugt, og dermed ikke indeholder teblade fra tebusken Camellia Sinensis, indeholder teen ikke koffein.

 

Brygning

Tiger Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

Tiger Mint te er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag.

 

Mere te fra samme hylde

Tiger Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Sweet Lemon og Cool Mint. Den fås både som løsvægt og løsvægt i 125 g. dåse

 

Dåsen indeholder 125 gram te i løsvægt.

Mere om Tiger Mint Te, økologisk

Sød og frisk Østerlandsk Thehus var de første til at introducere danskerne til spændende urtete som Cool Mint te, som hurtigt blev en af vores mest populære teer. Tiger Mint te er en opgraderet og økologisk udgave af vores mest efterspurgte urtete, nemlig Cool Mint. Den er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ egen hemmelige opskrift. Det er en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste økologiske råvarer som citrongræs, pebermynte, anis, kornblomst samt æble og lakridsrod. Smag Smagen er frisk og sød med en lange og sødlig eftersmag af lakrids og æble. Har du en sød tand, er en kop Tiger Mint te fin som erstatning for søde sager. Da Tiger Mint udelukkende består af urter og frugt, og dermed ikke indeholder teblade fra tebusken Camellia Sinensis, indeholder teen ikke koffein. Brygning Tiger Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Tiger Mint te er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag. Mere te fra samme hylde Tiger Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Sweet Lemon og Cool Mint. Den fås både som løsvægt og løsvægt i 125 g. dåse Urtete er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder Tiger Mint ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen har mange egenskaber, som du kan læse om her: Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens formål. Citrongræs benyttes ofte i te, da den har en lækker effekt på det samlede smagsindtryk. Citrongræs har nogle meget interessante egenskaber, der kan styrke smagen i koppen så den virker endnu mere smagfuld.