Tiger Mint Te, Økologisk
Pris: 56,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Lakridsrod*
, Pebermynte*
, Æblestykker*
, Citrongræs*
, Citron olie*
, Kornblomst*
, Rosenblade*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Tiger Mint Te, Økologisk

Sød og frisk

Østerlandsk Thehus var de første til at introducere danskerne til spændende urtete som Cool Mint te, som hurtigt blev en af vores mest populære teer.

Tiger Mint te er en opgraderet og økologisk udgave af vores mest efterspurgte urtete, nemlig Cool Mint. Det er en af Østerlandsk Thehus’ helt særlige blandinger. Det er en ren urtete bestående af kun de aller bedste økologiske råvarer som citrongræs, pebermynte, anis, kornblomst samt æble og lakridsrod.

Bemærk at theen indeholder lakridsrod, hvilket ikke bør indtages i større mængder, hvis du har tendens til forhøjet blodtryk.

 

Smag

Smagen er frisk og sød med en lange og sødlig eftersmag af lakrids og æble. Har du en sød tand, er en kop Tiger Mint te fin som erstatning for søde sager.

Da Tiger Mint udelukkende består af urter og frugt, og dermed ikke indeholder teblade fra tebusken Camellia Sinensis, indeholder teen ikke koffein.

 

Brygning

Tiger Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

Tiger Mint te er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag.

 

Mere te fra samme hylde

Tiger Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Sweet Lemon og Cool Mint. Den fås både som løsvægt og løsvægt i 125 g. dåse