Grøn Æble Chai Te, Økologisk
Pris: 54,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the
, Kanel
, Ingefær
, Kardemomme
, Nelliker
, Sort peber
, Æblestykker

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
4 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
277 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Grøn Æble Chai Te, Økologisk

Med æble og grøn te

Chai er en gammel indisk drik, som er blevet drukket i århundreder. Østerlands Thehus har lavet en chai blanding på grøn te, som smager himmelsk. Denne krydrede drik består af de bedste ingredienser og hovedsageligt krydderier som kanel, ingefær, kardemomme, nelliker, sort peber og æblestykker. Derudover har vi tilsat en grøn økologisk Sencha te, så drikken er lige til at brygge og nyde.

 

Smag

En let men krydret og smagfuld kop med smag af det fjerne østen og lidt sødlige undertoner fra æblet.

 

Brygning

For at få den mest optimale kop grønne chai te skal du bruge 80 grader varmt vand og lade den trække 4 min.

 

Mere te fra samme hylde

Chai er en skøn krydret te kombineret med grøn te. Vi har også andre spændende chai varianter både med sort te, rooibos og også en variant uden te.

Mere om Grøn Æble Chai Te, Økologisk

Med æble og grøn te Chai er en gammel indisk drik, som er blevet drukket i århundreder. Østerlands Thehus har lavet en chai blanding på grøn te, som smager himmelsk. Denne krydrede drik består af de bedste ingredienser og hovedsageligt krydderier som kanel, ingefær, kardemomme, nelliker, sort peber og æblestykker. Derudover har vi tilsat en grøn økologisk Sencha te, så drikken er lige til at brygge og nyde. Smag En let men krydret og smagfuld kop med smag af det fjerne østen og lidt sødlige undertoner fra æblet. Brygning For at få den mest optimale kop grønne chai te skal du bruge 80 grader varmt vand og lade den trække 4 min. Mere te fra samme hylde Chai er en skøn krydret te kombineret med grøn te. Vi har også andre spændende chai varianter både med sort te, rooibos og også en variant uden te.