Chai Te, Økologisk
Pris: 52,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort Assam the
, Kanel
, Ingefær
, Kardemomme
, Nelliker
, Sort peber

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
6 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Chai Te, Økologisk

Krydret og klassisk

Chai er en gammel indisk drik, som er blevet drukket i århundreder. Østerlands Thehus tilbyder med denne en chai blanding som smager himmelsk. Denne krydrede drik består af de bedste økologiske ingredienser og hovedsageligt krydderier som kanel, hvidtjørn, ingefær, kardemomme, nelliker, sort peber og kronblade. Derudover har vi tilsat en sort, finbladet indisk Assam te, så drikken er lige til at brygge.

 

Smag

En krydret og smagfuld kop med smag af det fjerne østen og lidt sødlige undertoner.

 

Brygning

For at få den mest optimale kop chai te skal du bruge kogende vand og lade den trække 5 min. Chai teen er meget velegnet til at fremstille chai latte.

Såfremt du ønsker at brygge en chai latte, kan du med fordel lade teen trække længere og dermed blive kraftigere, idet den skal fortyndes med varm mælk.

 

Mere te fra samme hylde

Chai er en skøn krydret te kombineret med sort te. Vi har også andre spændende chai varianter både med grøn te, rooibos og også en variant uden te.

 

Hvad er sort te?

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, iltning og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.