Hvid Granatæble Te
Pris: 75,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Hvid the
, Tranebærstykker
, Rosenblade
, Hyldeblomst aroma
, Rødfrugt aroma
, Granatæble
, Fersken aroma
, Jordbær aroma
, Naturlig granatæble aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 - 4 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
270 g/l

Beskrivelse:

Hvid Granatæble Te

Blød og let sødlig

Hvid te med granatæble dufter helt fantastisk frisk og sødligt. Teen er sammensat udelukkende af de bedste råvarer som granatæble, hyldebær, fersken, tranebær og rosenkronblade.

 

Smag

Smagen er blød og let sødlig.

 

Brygning

Hvid granatæble te er lavet på hvid te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3-4 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er hvid te

Hvid te er de første spæde skud på tebusken og en delikatesse, idet den kun høstes få dage i det tidlige forår. Tebladene plukkes ikke på dage med regn, hvis duggen ikke er helt væk eller hvis der er frost i jordbunden. Hvid te adskiller sig fra både grøn og sort te i den proces, der følger efter selve plukningen af tebladene. De friske teblade gennemgår en naturlig tørringsproces.

Den hvide te er ligesom den grønne te ufermenteret, hvilket vil sige, at tebladene ikke gennemgår den iltningsproces, som bevirker, at tebladenes farve bliver mørk. Tebladene rulles til forskel fra de andre teer meget sjældent. Således er det kendetegnene for de fleste kvaliteter, at de er meget storbladede.