Når du besøger et websted, kan det gemme eller hente oplysninger i din browser, for det meste i form af cookies. Disse oplysninger kan handle om dig, dine præferencer eller din enhed og bruges mest til at få sit websted til at fungere, som du forventer det. Oplysningerne identificerer dig normalt ikke direkte, men det kan give dig en mere personlig weboplevelse.
Fordi vi respekterer din ret til privatliv, kan du vælge ikke at tillade nogle typer cookies. Klik på de forskellige kategorioverskrifter for at finde ud af mere og ændre vores standardindstillinger. Blokering af nogle typer cookies kan imidlertid påvirke din oplevelse af webstedet og de tjenester, vi kan tilbyde.
I nogle tilfælde deles data fra cookies med tredjeparter og kan betragtes som et "salg af personlige oplysninger" i henhold til California Consumer Privacy Act (CCPA). Du kan til enhver tid udøve din ret til at fravælge denne deling ved at deaktivere cookies. Meddelelse om cookies
Inklusive 25% moms
Midlertidigt utilgængelig
Ingredienser:
Københavner te
Copenhagen Blend te er endnu en af Østerlandsk Thehus’s herlige blandinger. Den består af kun de bedste ingredienser som grøn Sencha te og sort Keemun te. For at gøre teen frisk og sommerlig er der tilføjet en lang række dejlige frugter som kvæde, mango, rabarber, kokos og jordbær, der skaber en skøn symfoni.
Smag
Dejlig frugtig blanding, der leder tankerne hen på solrige sommerdage.
Brygning
Copenhagen Blend te er en kombination af sort og grøn te. For at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.
Mere te fra samme hylde
Copenhagen Blend fås både som løs vægt, løs vægt i 125 g. dåse og i dåse med tebreve.
Hvad er sort te?
Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, iltning og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.