0
Grøn Kvæde Te
Grøn Kvæde Te
Grøn Kvæde Te
Arrow right
Arrow left
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 80 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter

Beskrivelse:

Grøn Kvæde Te

Blød og rund

Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina med kvæde, mallowblomst og kornblomst. Værsgo, her har du den skønneste grønne te med kvæde. Sammenstukket af kun de bedste råvarer.
Kvæde er en pære- eller æblelignende frugt, som oftest anvendes i marmelader og kompot – men også til klassisk kvædete som mange kender og elsker.

 

Smag

Smagen er mild, blød og lidt sødlig.

 

Brygning

Grøn kvæde te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Grøn te

Grøn kvæde te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te.
Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.
 

Mere om Grøn Kvæde Te

Blød og rund Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina med kvæde, mallowblomst og kornblomst. Værsgo, her har du den skønneste grønne te med kvæde. Sammenstukket af kun de bedste råvarer. Kvæde er en pære- eller æblelignende frugt, som oftest anvendes i marmelader og kompot – men også til klassisk kvædete som mange kender og elsker. Smag Smagen er mild, blød og lidt sødlig. Brygning Grøn kvæde te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Grøn te Grøn kvæde te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Ingredienser Den grønne kvæde fra Østerlandsk Thehus er lavet på den bedste Sencha te og tilsat kvæde, mallowblomst og kornblomst. Her kan man læse lidt om de forskellige ingredienser og hvad de gør for dig og din sundhed. Kvæde Hvis man kan tale om en grim ælling inden for frugternes verden, kunne pærekvæden være et godt bud; frugterne gennemgår nemlig en forvandling fra små undseelige grønne ”knolde” over til lyse lidt uformelige gulgrønne dunede ”pærer” for til sidst at ende som store flotte gule, velduftende frugter, der nu har mistet dunene og er fuldstændig glatte på overfladen. Kvæder har et ret højt indhold af C-vitamin. Desuden indeholder de mineralerne fosfor, kalcium og kalium. Syrligheden kommer hovedsagelig fra vinsyre og æblesyre. Mallowblomst Katost, eller mallow flower som den også kendes under, er ikke så kendt af alle som mange andre blomster. Det er synd, for den smukke lilla blomst har mange gode egenskaber. Ud over at være smuk, er den både sund og velsmagende. Den tilfører derudover en fin farve til foder eller som te. Katost har fået sit navn, fordi frugten ligner en lille ost med hul i midten. Både blade, blomster og frugterne fra planten kan spises. Blomsterne indeholder A-, B- og C-vitaminer. Katost har været brugt som lægeurt i mange år. Det har blandt andet været mod forstoppelse, og slimstofferne der afgives ved kogning skulle eftersigende være gode mod hoste. Det siges også, at indtagelse af katost kan sætte gang i mælkeproduktionen hos ammende kvinder. Kornblomst, Centaurea cyanus Denne spiselige blomst har en krydret smag, og smager bedst friske. Brug dem i din salat, kryddersmør og smoothie, eller som pynt på dine kager.