0
Grøn Karamel Te
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 80 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter
Desnsity icon Desnsity: 361 g/l

Beskrivelse:

Grøn Karamel Te

Sød og blød

Grøn Karamel te er en fantastisk lækker grøn te lavet på den populære kinesiske Sencha-te. Der er tilsat hele stykker flødekaramel og romersk kamille for at skabe den helt rigtige sødlige balance. Fantastik te, når den søde tand melder sig.  

 

Smag

Smagen er sød, blød og karamelagtig.

 

Brygning

Grøn Karamel te er lavet på grøn te og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er grøn te

Grøn KaramelTe er en af Østerlands Thehus’ egne populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.

.
 

Mere om Grøn Karamel Te

Sød og blød Grøn Karamel te er en fantastisk lækker grøn te lavet på den populære kinesiske Sencha-te. Der er tilsat hele stykker flødekaramel og romersk kamille for at skabe den helt rigtige sødlige balance. Fantastik te, når den søde tand melder sig. Smag Smagen er sød, blød og karamelagtig. Brygning Grøn Karamel te er lavet på grøn te og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Hvad er grøn te Grøn KaramelTe er en af Østerlands Thehus’ egne populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Ingredienserne til denne Grønne te med karamel er udelukkende lavet på de bedste råvarer. Her kan du læse lidt om de gode fordele ved at drikke Grøn Karamel Te: Grøn te Syv grunde til at drikke grøn te. Grøn te forebygger kræft. En af de mest udforskede teorier er, at grøn te forebygger kræft. Forskerne konkluderer, at mindst 5 kopper te dagligt giver en effektiv beskyttelse mod et særligt enzym, som er overrepræsenteret i de fleste cancertyper. Grøn te fremmer heling af cellerStoffet EGCG i den grønne te forhindrer celler i hjerte og hjerne i at dø efter et hjerteanfald og fremmer helingen af celler, så man kommer sig bedre. Grøn te beskytter mod sliggigt. Grøn te forebygger alzheimer. Forskere fra Florida har opdaget, at EGCG hæmmer produktionen af et protein kaldet beta-amyloid, som giver hukommelsestab hos mennesker, der lider af alzheimer. Grøn te holder taljen smal. Amerikanske forskere har fundet ud af, at grøn te øger stofskiftet og kan fremme et vægttab. Grøn te passer på tænderne. Derudover er teen en god kilde til fluor, som hærder dine tænder, så de bliver modstandsdygtige over for syre. Grøn te har ydermere den fordel, at det ikke misfarver tænderne på samme måde som sort te og kaffe. Grøn te modvirker allergi. Grøn te indeholder naturlige antihistaminer, der modvirker hævelse og irritation som følge af allergi. Romersk Kamille har en mildere og mere aromatisk duft og smag end den Vellugtende Kamille, som ofte bruges som kamillete. Virkningen af de forskellige typer Kamille er dog ret ens. Kamille virker beroligende og desinficerende. Kamillete har en positiv virkning på kvalme, dårlig fordøjelse og appetitløshed. Den er desuden krampeløsende og mildt smertestillende. Den kan lindre kolik, mavekneb og andre krampesmerter. Den hjælper til at normalisere fordøjelsen ved at stimulere sekretionen af mavesaft og afslappe tarmmuskulaturen. Flødekaramel er sødt og blødt og giver teen en perfekt sødme – og så ser det bare flot ud når man kigger i den løse te.