Te (dåser)

Hos Østerlandsk Thehus har vi landets største udvalg af kvalitets the fra hele verden med over 200 forskellige sorter på lager. Igennem de seneste år har flere og flere af disse theer fået deres egen smukke prægede dåse, som enten komplimenterer theens kulturarv, aroma eller energi. På denne side kan udforske vores udvalg af dåser med 125 gr. the i løsvægt.

Mere om:

Te (dåser)

Løs the i farverige dåser

Vi har et stort sortiment af vores lækre løsvægt theer i flotte prægede dåser, som hver indeholder 125 gr. the. Theens volumen i hver dåse varierer fra the til the, da alle vores theer har sin helt egen vægt og fylde. Af både æstetiske og praktiske årsager, har vi hos Østerlandsk Thehus valgt, at dåserne har samme størrelse trods indholdet.

Åbner du derfor en dåse Yoga The og Imperial White, så er volumen tydeligt forskellig, selvom begge indeholder 125 gr. the. Følger du fingerreglen med omkring 10 gr. the pr. 100 ml., så vil de 125 gr. the i begge dåser også give samme mængde lækker the.

Et voksende sortiment af the i dåser

Hos Østerlandsk Thehus er vi utrolig stolte af vores smukke farverige dåser. Specielt fordi de alle er designet direkte af Østerlandsk Thehus. Alle de flotte dåser bærer derfor ikke kun på en historie eller visualisering af indholdet, men også en historie om designprocessen og tankerne bag.

Vi har lige nu både dåser til vores thebreve og the i løsvægt i flere forskellige størrelser. Er du trofast kunde hos os, så kender du dåsernes indhold fra salget af løsvægt the i vores fysiske butikker. Dåserne er blot en miljøvenlig emballage med mulighed for mange års brug - også når dåsen er tom for the.

Mange vælger at benytte deres dåse til refill af the, men flere bruger også dåserne til andre formål - endda som pyntegenstand i hjemmet.

Vi er ikke færdige med at designe dåser, så der vil altid være nye dåser til samlingen i fremtiden.

Refill af the

Har du købt en dåse the hos os, så er det selvfølgelig muligt, at benytte den samme dåse til refill af din yndlings the. Du kan købe theen i løsvægt her i webshoppen eller i vores fysiske butikker. Du bestemmer selv, om du vil have dåsen fyldt op direkte i butikkerne, eller om du vil købe theen i en pose og fylde dåsen op derhjemme.