0
Sort Kvæde Te, 125g
Sort Kvæde Te, 125g
Sort Kvæde Te, 125g
Sort Kvæde Te, 125g
Arrow right
Arrow left
Pris: 139,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter

Beskrivelse:

Sort Kvæde Te

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

En sikker klassiker

Den populære kvæde te er lavet på sort og mild Keemun te, kvæde og solsikkeblomster.  Kvæde er en pære- eller æblelignende frugt, som ofte anvendes til marmelade – og til denne skønne kvædete.

 

Smag

Kvæde er med til at gøre den sorte te blød og let sødlig.

 

Brygning

Kvæde te er lavet på klassisk sort Keemun te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Kvæde te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger. Kvæde te fås også i en skøn udgave lavet på grøn te. Kvæde teen fås både som løs vægt og løs vægt i 125 g. dåse.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

 

Dåsen indeholder 125 gram te i løs vægt.

Mere om Sort Kvæde Te

En sikker klassiker Den populære kvæde te er lavet på sort og mild Keemun te, kvæde og solsikkeblomster. Kvæde er en pære- eller æblelignende frugt, som ofte anvendes til marmelade – og til denne skønne kvædete. Smag Kvæde er med til at gøre den sorte te blød og let sødlig. Brygning Kvæde te er lavet på klassisk sort Keemun te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Kvæde te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger. Kvæde te fås også i en skøn udgave lavet på grøn te. Kvæde teen fås både som løs vægt og løs vægt i 125 g. dåse. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. . Ingredienser Den sorte kvæde fra Østerlandsk Thehus er lavet på den bedste Keemun te og tilsat kvæde og solsikkeblomster. Her kan man læse lidt om de forskellige ingredienser og hvad de gør for dig og din sundhed. Kvæde Hvis man kan tale om en grim ælling inden for frugternes verden, kunne pærekvæden være et godt bud; frugterne gennemgår nemlig en forvandling fra små undseelige grønne ”knolde” over til lyse lidt uformelige gulgrønne dunede ”pærer” for til sidst at ende som store flotte gule, velduftende frugter, der nu har mistet dunene og er fuldstændig glatte på overfladen. Kvæder har et ret højt indhold af C-vitamin. Desuden indeholder de mineralerne fosfor, kalcium og kalium. Syrligheden kommer hovedsagelig fra vinsyre og æblesyre. Sosikkeblomster er lig med sommer. De store, gule og farvestrålende hoveder der knejser så smukt på deres lange stængler langs vejkanten. Vi kender også deres kerner, vi kan købe i supermarkedet og bruge til bagning. Men mange ved ikke, hvor velsmagende og sunde selve blomsterne på solsikken er. For mange dyr er solsikkens gule blade en del af deres kost, hvorfor mange heller ikke vil betænke sig for at gå ombord i dem. Bladene fra solsikken indeholder vitamin A, C, D og E og er en naturlig kilde til planteprotein. Samtidig er det en af de mest proteinholdige planter og har en sænkende effekt på blodtrykket. Vores tørrede solsikkeblomster er 100 % natur i tørret form.