Lady Grey Te, økologisk 125g
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort Ceylon the
, Sort Darjeeling the
, Sort Keemun the
, Grøn Gunpowder the
, Bergamot aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Lady Grey Te, økologisk(dåse)

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Damernes te

Lady Grey er en skøn økologisk blanding lavet på sorte teer som Keemun, Ceylon og Darjeeling tilsat en anelse bergamot samt Gunpowder, som er en klassisk grøn te. Du får her endnu en af Østerlandsk Thehus’s  luksusblandinger.

 

Smag

Tesmagen er utrolig fyldig, men smagen af bergamotte er betydeligt lettere end ved en klassisk Earl Grey. Teen indeholder blandt andet Ceylon te, som er en relativt kraftig te, hvorfor denne blanding også egner sig godt med en smule mælk.

 

Brygning

Lady Grey te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 4 min. og 95 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Lady Grey fås både i løs vægt, løs vægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.


Dåsen indeholder 125 gram te i løs vægt.

 

 

Mere om Lady Grey Te, økologisk

Damernes te Lady Grey er en skøn økologisk blanding lavet på sorte teer som Keemun, Ceylon og Darjeeling tilsat en anelse bergamot samt Gunpowder, som er en klassisk grøn te. Du får her endnu en af Østerlandsk Thehus’s egne luksusblandinger. Smag Tesmagen er utrolig fyldig, men smagen af bergamot er betydelig lettere end ved en klassisk Earl Grey. Teen indeholder blandt andet Ceylon te, som er en relativt kraftig te, hvorfor denne blanding også egner sig godt med en smule mælk. Brygning Lady Grey te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 4 min. og 95 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Lady Grey fås både i løs vægt, løs vægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse. Lady Grey te er sammensat af de bedste økologiske teer fra: Darjeeling er utvivlsomt en af de største tedyrkende og ikke mindste en af de mest kendte teproducerende regioner. På den sydlige side af Himalayabjergene, i op til 2500 meters højde, producerer mere end 80 plantager de flotteste kvaliteter. Ceylonteer er traditionelle og velkendte i Europa. De mest interssante teer fra Ceylon kommer fra højlandsområderne Uva, Dimbula og Nuawara Eliya, hvor teerne vokser i en højde af 1200 meter. Disse teer er særligt eftertragtede grundet deres langsomme vækst der giver teerne en blød og særlig intens smag. Keemun er en kinesisk te og er med kun ganske lidt garvesyre.