Jule te - sort, 125g
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort Keemun the
, Æblestykker
, Appelsinskal
, Mandler
, Nelliker
, Koriander
, Hybenskal
, Hibiscus
, Aroma
, Fennikel
, Morgenfrueblomster

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
95 - 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l

Beskrivelse:

Jule te - sort (dåse)

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Smagen af jul – hele året

Vores jule te er lavet på sort Keemun te kombineret med alle de klassiske julekrydderier som æble, hibiscus, nelliker, hybenskal, mandler, appelsinskal, koriander, fennikel, enebær, kanel og vaniljearoma, kokosstykker, vaniljestykker, appelsinaroma, nellikearoma og morgenfruekronblade.

 

Smag

Smagen er kraftig og med mange smagsnoter af jul og vinterhygge, og kan snildt nydes hele året.

 

Brygning

Jule te er lavet på klassisk sort Keemun te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3-4 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Næringsindhold pr. 100 ml.

Energi 13 kJ
Fedt < 0,1 g.
Heraf mættede fedtsyrer < 0,1 g.
Kulhydrater < 0,2 g.
Heraf sukkerarter < 0,1 g.
Protein < 0,2 g.
Salt 0 g.

 

Mere te fra samme hylde

Jule te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger. Jule te fås også i en skøn udgave lavet på grøn te. Jule teen fås både som løs vægt og løs vægt i 125 g. dåse.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

 

Dåsen indeholder 125 gram te i løs vægt.