Colombine Te, 125g
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the
, Hvid the
, Kamilleblomst
, Frysetørrede pærestykker
, Aroma
, Citrongræs
, Æbletern
, Rosenblade
, Brombærblade

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
90 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter

Beskrivelse:

Colombine Te (dåse)

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Let og mild

Kombinationen af grøn og hvid te sammen med flere typer frugt og blomsterblade, blandt andet kamilleblomst, pære og æblestykker giver en let og aromatisk Colombine te. 

 

Smag

Smagen er let, blød og frugtig.

 

Brygning

Colombine er lavet på grøn og hvid te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 90 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Colombine te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger. Den fås både som løs vægt og som tebreve i elegant metaldåse.
 

Hvad er grøn og hvid the?

Begge typer the kommer fra samme theplante, Camellia Sinensis. Den store forskel på hvid og grøn the er måden theen fremstilles på. Til forskel fra fremstillingen af de grønne theer, som udsættes for relativt høje temperaturer for at fjerne fugtindholdet i theerne, bliver hvid the tørret på naturlig vis ved hjælp af solens stråler, eller ved en tørringsproces under lavere temperaturer, som foregår indendørs, hvilket er med til at sikre, at antioxidanter og vitaminer i theen bevares.