Cool Mint Te
Pris: 54,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Lakridsrod
, Æblestykker
, Citrongræs
, Pebermynte
, Naturlig citron aroma
, Naturlig pebermynteolie

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l

Beskrivelse:

Cool Mint Te

Glad for mynte?

Østerlandsk Thehus var blandt de første til at introducere danskerne til denne spændende urtete - Cool Mint te. Og vi har derfor i mange år kunnet tilbyde vores kunder en yderst velsmagende urtete, som begejstrer de fleste.

Cool Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ mest populære blandinger. Det er en ren urtete bestående af kun de aller bedste råvarer som citrongræs, pebermynte, æble og lakridsrod.

Bemærk at theen indeholder lakridsrod, hvilket ikke bør indtages i større mængder, hvis du har tendens til forhøjet blodtryk.

Smag

Der findes mange Cool Mint teer på markedet. Men med denne Cool Mint te tør vi godt sige, at vi har ramt plet. Det er en af Cool Mint te'erne på markedet, som har den mest intense smag.

Smagen er sødlig med undertoner af lakrids og pebermynte. Har du en sød tand er Cool Mint fin som erstatning for søde sager.

 

Brygning

Cool Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

Cool Mint er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag.

 

Mere te fra samme hylde

Cool Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Sweet Lemon og Tiger Mint. Den fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.