Cool Mint Te
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8-10 minutter

Beskrivelse:

Cool Mint Te

Glad for mynte?

Østerlandsk Thehus var blandt de første til at introducere danskerne til denne spændende urtete - Cool Mint te. Og vi har derfor i mange år kunnet tilbyde vores kunder en yderst velsmagende urtete, som begejstrer de fleste.

Cool Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ mest populære blandinger. Det er en ren urtete bestående af kun de aller bedste råvarer som citrongræs, pebermynte, æble og lakridsrod.

 

Smag

Der findes mange Cool Mint teer på markedet. Men med denne Cool Mint te tør vi godt sige, at vi har ramt plet. Det er en af Cool Mint te'erne på markedet, som har den mest intense smag.

Smagen er sødlig med undertoner af lakrids og pebermynte. Har du en sød tand er Cool Mint fin som erstatning for søde sager.

 

Brygning

Cool Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

Cool Mint er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag.

 

Mere te fra samme hylde

Cool Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Sweet Lemon og Tiger Mint. Den fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.

 

Mere om Cool Mint Te

Den bedste Cool Mint te'er. Østerlandsk Thehus var de første til at introducere danskerne til spændende urtete som Cool Mint te. Og vi har fremstillet en yderst velsmagende urtete, som begejstrer langt de fleste og i den højeste kvalitet. Cool Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ særlige blandinger. Det er en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste råvarer som citrongræs, pebermynte samt æble og lakridsrod Smag Der findes mange Cool Mint teer på markedet. Men med denne Cool Mint te tør vi godt sige, at vi har ramt plet. Det er den Cool Mint te på markedet, som har den mest intense smag. Smagen er sødlig med undertoner af lakrids og pebermynte. Har du en sød tand er Cool Mint fin som erstatning for søde sager. Brygning Cool Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Cool Mint er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag Lidt om ingredienserne Urtete er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder Cool Mint ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen gør den særdeles smagfuld og lækker. Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens formål. Citrongræs benyttes ofte i te, da den har en lækker effekt på det samlede smagsindtryk. Citrongræs har nogle meget interessante egenskaber, der kan styrke smagen i koppen så den virker endnu mere smagfuld. Pebermynte har været brugt i urtemedicin i århundreder og er kendt for sine forskellige virkninger. Æble fremmer den gode smag og henleder tankerne på gamle haver og skønne solmodne frugter. Vitaminerne og de essentielle mineraler i æbler er vores krops bedste ven. Alle former for æbler indeholder antioksidanter, vitaminer og mineraler, som kan give stor glæde at indtage. Æbler indeholder desuden naturlige antioxidanter. Mere te fra samme hylde Cool Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Sweet Lemon og Tiger Mint. Den fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.