20% rabat på alle theprodukter (gælder IKKE B2B/Engros)
0
Godnat Te
49,00 DKK
-20%

Pris: 39,20 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 6 minutter

Beskrivelse:

Godnat Te

Sov sødt

Godnat Te fra Østerlandsk Thehus er en klassisk urtete lavet på kun de bedste ingredienser som citronmelisse, pebermynte, og kamille, der siges at virke beroligende på kroppen. Godnat Te indeholder ikke te fra teplanten og er derfor koffeinfri og kan sagtens nyes om aftenen inden sengetid.

 

Smag

Intens smag af pebermynte og fine noter af kamille.

 

Brygning

Godnat te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 6 min. og 100 grader varmt vand.

Sov sødt Godnat Te fra Østerlandsk Thehus er en klassisk urtete lavet på kun de bedste ingredienser som citronmelisse, pebermynte, og kamille, der siges at virke beroligende på kroppen. Godnat Te indeholder ikke te fra teplanten og er derfor koffeinfri og kan sagtens nyes om aftenen inden sengetid. Smag Intens smag af pebermynte og fine noter af kamille. Brygning Godnat te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 6 min. og 100 grader varmt vand.