Godnat Te
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
6 minutter

Beskrivelse:

Godnat Te

Sov sødt

Godnat Te fra Østerlandsk Thehus er en klassisk urtete lavet på kun de bedste ingredienser som citronmelisse, pebermynte og kamille. Godnat Te indeholder ikke te fra teplanten og er derfor koffeinfri og kan sagtens nyes om aftenen inden sengetid.

 

Smag

Intens smag af pebermynte og fine noter af kamille.

 

Brygning

Godnat te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 6 min. og 100 grader varmt vand.

Mere te fra samme hylde

Godnat te er en ren urtete i rækken af populære teer fra Østerlandsk Thehus. Godnat te fås udelukkende i løs vægt.

Mere om Godnat Te

Sov sødt Godnat Te fra Østerlandsk Thehus er en klassisk urtete lavet på kun de bedste ingredienser som citronmelisse, pebermynte og kamille. Godnat Te indeholder ikke te fra teplanten og er derfor koffeinfri og kan sagtens nydes om aftenen inden sengetid. Smag Intens smag af pebermynte og fine noter af kamille. Brygning Godnat te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 6 min. og 100 grader varmt vand.