Dragon Mint Te
Pris: 58,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Lakridsrod
, Ingefær
, Kardemomme
, Pebermynte
, Chili
, Røde peberkorn
, Naturlig aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l

Beskrivelse:

Dragon Mint Te

Urtete med chili & ingefær

Er du glad for vores populære lakridste, men kunne du godt tænke dig lidt mere spark på smagen af pebermynte, chili og ingefær, så skulle du prøve vores Dragon Mint. Vi har udviklet den fordi flere kunder efterspurgte en lidt kraftigere og stærkere urtete med chili. Og efterspørgslen viser at vi med Dragon Mint har ramt det kunderne ønsker. Dragon Mint ligger i dag i top fem over vores mest solgte teer.

Dragon Mint te er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ hemmelige opskrift. Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som pebermynte, lakridsrod, citronskal, røde peberkorn, kardemomme, chili og ingefær, en sammensætning der i den grad giver smag og kant.

 

Smag

Du får en urtete med masser af smag, både af lakrids, ingefær og ikke mindst chili. Den hører uden tvivl til en af de stærke teer.

 

Brygning

Dragon Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Dragon Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger og er i familie med Cool Mint, Lakrids te, Sweet Lemon og Tigermint. Den fås både som løsvægt og løsvægt i 125 g. dåse.

Mere om Dragon Mint Te

Fantastisk urtete med chili & ingefær Er du glad for vores populære lakridste, men kunne du godt tænke dig lidt mere spark på smagen af pebermynte, chili og ingefær, så skulle du prøve vores gode Dragon Mint. Den blev nemlig udviklet fordi flere kunder efterspurgte en lidt kraftigere og stærkere urtete med chili. Og efterspørgslen viser at vi med Dragon Mint har ramt det kunderne ønsker. Dragon Mint ligger i dag i top fem over vores mest solgte teer. Dragon Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ særlige blandinger. Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, den består udelukkende af de aller bedste urter og krydderier som pebermynte, lakridsrod, citronskal, røde peberkorn, kardemomme, chili og ingefær, en sammensætning der i den grad giver smag og kant Smag Dragon Mint te er en urtete med masser af smag, både af lakrids, ingefær og ikke mindst chili. Den hører uden tvivl til en af de stærke men fantastiske teer. Brygning Dragon Mint te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Lidt om ingredienserne Urtete er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder Dragon Mint ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen gør den særdeles smagfuld og lækker. Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens formål. Chili er sprængfyldt med sunde sager, bl. a. C-vitamin, betacaroten, antioxidanter og flavonoider. Pebermynte har været brugt i århundreder og er kendt for sin gavnlige virkning på krop og humør. Citronskal har mange fordele og smager bare skøn i en god varm kop te. Kardemomme Som mange andre krydderier, har kardemomme også ifølge litteraturen en lang række gode egenskaber at bidrage med Ingefær indholder plantestofferne, gingeroler, som har gode virkninger for smagsoplevelsen. Træner du hårdt, og har du ofte tørstfornemmelse, kan du med fordel begynde at drikke en kop god varm te med ingefær. Mere te fra samme hylde Dragon Mint te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger og er i familie med Cool Mint, Lakrids te, Sweet Lemon og Tigermint. Den fås både som løsvægt og løsvægt i 125 g. dåse.