Grøn Jasmin "Chung Hao" Te. Økologisk
Pris: 62,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the med jasmin*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Origin icon Origin:
Kina
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Grøn Jasmin "Chung Hao" Te. Økologisk

Klassisk jasmin te

Grøn økologisk jasmin te fra Kina. Jasmin hører til blandt de ældste og mest kendte aromaer der anvendes i te. Jasminblomsterne plukkes tidligt om morgenen og føres sammen med tebladene umiddelbart efter varmebehandingen.
Tebladene absorberer herefter jasminblomsternes duft og smag. Teen bliver efterfølgende varmebehandlet på ny for at fjerne overskydende fugt fra jasminblomsterne.
De anvendte blomster fjernes herefter fra tebladene. Da blomsterne nu er helt tørre og ikke længere indeholder nogen aroma, bidrager blomsterne alene visuelt til den færdigaromatiserede te og indikerer således ikke teens kvalitet.

 

Smag

Aromatisk og let sødlig smag af den velkendte jasmin.

 

Brygning

Grøn Jasmin te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er grøn te

Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te.
Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.