Jasmin Green Organic - 12 stk. pyramidetebreve
Pris: 85,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the med jasmin
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Jasmin Green Organic - 12 stk. pyramidetebreve

Klassisk jasmin the

12 stk. thebreve med økologisk jasmin the fra Kina i en smuk dåse. Jasmin hører til blandt de ældste og mest kendte aromaer der anvendes i the. Jasminblomsterne plukkes tidligt om morgenen og føres sammen med thebladene umiddelbart efter varmebehandingen. Thebladene absorberer herefter jasminblomsternes duft og smag.

Theen bliver efterfølgende varmebehandlet på ny for at fjerne overskydende fugt fra jasminblomsterne.
De anvendte blomster fjernes herefter fra thebladene. Da blomsterne nu er helt tørre og ikke længere indeholder nogen aroma, bidrager blomsterne alene visuelt til den færdigaromatiserede the og indikerer således ikke theens kvalitet.

 

Smag

Aromatisk og let sødlig smag af den velkendte jasmin.

 

Brygning

For at opnå den optimale smag og bibeholde theens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Flere varianter af Jasmin Green Organic fra Østerlandsk Thehus

Denne variant af Jasmin Green Organic indeholder 12 thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA.

Jasmin Green Organic fås også i en dåse 75 stk. thebreve og med 125g. løsvægt the. Hertil kan der tilkøbes løsvægt refill, så du nemt kan fylde din dåse op igen med løs the.

 

Grøn the

Grøn the er det man kalder ”den originale” the, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af thebladene. Dette resulterer i lysere theblade og en lettere smag, samlignet med sort the.

Grøn the indeholder desuden et begrænset indhold af koffein og tanniner.