Sweet Lemon Te, økologisk 125g
Pris: 149,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Citrongræs
, Æblestykker
, Ananas
, Citronskal
, Jordbær
, Lakridsrod
, Naturlig aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Sweet Lemon Te, økologisk(dåse)

Elegant dåse - lækkert indhold

Vores tedåser er flotte og farverige og pynter i et hvert køkken. Giv en tedåse som værtindegave eller bare for at forkæle dig selv. Og så har du samtidig den bedste opbevaring til din te. Når dåsen er tom, kan du med fordel tage den med til din nærmeste Østerlandsk forhandler og købe refil og på den måde spare emballage.

 

Fuld af sødme og friskhed

Sweet Lemon er en af Østerlandsk Thehus’ særlige blandinger. Te'en er en ren økologisk urtete og den består udelukkende af de aller bedste råvarer som økologisk citrongræs, økologisk æble, økologisk lakridsrod, økologiske ananasstykker, økologisk citronskal, naturlig jordbær aroma, økologisk morgenfrueblomst samt økologiske jordbærstykker.

 

Smag

Smagen er frisk med en fantastisk sødlig eftersmag. Har du en sød tand er Sweet Lemon god som erstatning for søde sager. Kan man lide Cool Mint vil denne urtete utvivlsomt også være et hit.

 

Brygning

Sweet Lemon te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

Sweet Lemon er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag.

 

Mere te fra samme hylde

Sweet Lemon te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Cool Mint og Tiger Mint. Den fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.
 

Dåsen indeholder 125 gram te i løsvægt.

Mere om Sweet Lemon Te, økologisk

Sød og frisk Sweet Lemon er endnu en kvalitets te i rækken af vores populære urteteer. Den er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ hemmelige opskrift. Sweet Lemon er en ren økologisk urtete sammenstukket af kun de aller bedste råvarer som økologisk citrongræs, økologisk æble, økologisk lakridsrod, økologiske ananasstykker, økologisk citronskal, naturlig jordbær aroma, økologisk morgenfrueblomst samt økologiske jordbærstykker Smag Smagen er frisk med en fantastisk sødlig eftersmag. Har du en sød tand er Sweet Lemon fantastisk god som erstatning for søde sager. Kan man lide Cool Mint vil denne urtete utvivlsomt også være et hit. Brygning Sweet Lemon te er en fantastisk ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Sweet Lemon er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag Lidt om ingredienserne Brygning Sweet Lemon te er en fantastisk ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Sweet Lemon er også oplagt at anvende som iste på en varm sommerdag Lidt om ingredienserne Urtete er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder Sweet Lemon ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen har mange smagsmæssige egenskaber, som du kan læse om her: Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens formål. Citrongræs benyttes ofte i te, da den har en lækker effekt på det samlede smagsindtryk. Citrongræs har nogle meget interessante egenskaber, der kan styrke smagen i koppen så den virker endnu mere smagfuld. Æble fremmer den gode smag og henleder tankerne på gamle haver og skønne solmodne frugter. Vitaminerne og de essentielle mineraler i æbler er vores krops bedste ven. Alle former for æbler indeholder antioksidanter, vitaminer og mineraler, som kan give stor glæde at indtage. Ananas og jordbær tilføjer særdeles lækre smagsnoter til the'en. Citronskal har mange fordele og kan bl.a. give smagserindringer til gammeldags citronkage ved kaffebordet hjemme i familien. Mere te fra samme hylde Sweet Lemon te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger og er i familie med Lakrids te, Dragon Mint, Cool Mint og Tiger Mint. Den fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.