Hvid Prinsesse Marie Te
Pris: 75,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Hvid the
, Hindbær aroma
, Rosenblade
, Morgenfrueblomster
, Grapefrugt aroma
, Vaniljearoma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 - 5 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
230 g/l

Beskrivelse:

Hvid Prinsesse Marie Te

Let & delikat

Hvid Prinsesse Marie Te er en smuk og let hvid te fra Østerlandsk Thehus. Hvid te hører til i den lette ende. Her får du en skøn afbalanceret udgave kombineret med hindbær, grapefrugt, morgenfrue og rosenkronblade.

 

Smag

Let og delikat smag af søde hindbær og skønt afbalanceret af den forfriskende grapefrugts milde syrlighed.

 

Brygning

Hvid Prinsesse Marie te er lavet på hvid te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3-5 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er hvid te

Hvid te er de første spæde skud på tebusken og en delikatesse, idet den kun høstes få dage i det tidlige forår. Tebladene plukkes ikke på dage med regn, hvis duggen ikke er helt væk eller hvis der er frost i jordbunden. Hvid te adskiller sig fra både grøn og sort te i den proces, der følger efter selve plukningen af tebladene. De friske teblade gennemgår en naturlig tørringsproces.

Den hvide te er ligesom den grønne te ufermenteret, hvilket vil sige, at tebladene ikke gennemgår den iltningsproces, som bevirker, at tebladenes farve bliver mørk. Tebladene rulles til forskel fra de andre teer meget sjældent. Således er det kendetegnene for de fleste hvide kvaliteter, at de er meget storbladede.