Imperial Earl Grey Te m. Jasmin, Økologisk
Pris: 56,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort the
, Grøn the med jasmin
, Bergamot aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
356 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Imperial Earl Grey Te m. Jasmin, Økologisk

Luksusblanding

Endnu en af Østerlandsk Thehus’s egne luksusblandinger. Økologisk Imperial Earl Grey med jasmin er lavet på økologisk sort te med håndpresset bergamotolie og økologisk grøn jasmin af højeste kvalitet. Så bliver det ikke bedre.

 

Smag

Klassisk earl grey smag med afstemt bergamotte og let sødlig smag af den velkendte jasmin.

 

Brygning

Økologisk Imperial Earl Grey te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

Mere om Imperial Earl Grey Te m. Jasmin, Økologisk

Luksusblanding Endnu en af Østerlandsk Thehus’s egne luksusblandinger. Imperial earl grey lavet på økologisk sort te med håndpresset bergamotolie og grøn jasmin af højeste kvalitet. Så bliver det ikke bedre. Smag Klassisk earl grey smag med den velkendte bergamotte og let sødlig smag af den velkendte jasmin. Brygning Imperial Earl Grey te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag, bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Er du glad for Imperial Earl Grey med jasmin og kunne godt tænke dig en variant med orange smag skulle du prøve vores økologiske Imperial Earl Grey med orange.