Grøn Valnød Te
Pris: 52,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the
, Valnødder
, Brittle stykker
, (sukker
, hasselnødder
, invertsukker)
, Mandler
, Aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l

Beskrivelse:

Grøn Valnød Te

Rund og blød

Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina. Tilsæt valnødder, små stykker hasselnød og mandel, og du får den bedste kop grøn te. Endnu en af Østerlandsk Thehus’s egne blandinger, som du kan risikere at blive afhængig af.
 

 

Smag

Smagen er mild, blød og let sødlig.

 

Brygning

Grøn valnød te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Grøn te

Grøn valnød er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te.
Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.
 

Mere om Grøn Valnød Te

Rund og blød Klassisk mild og blød grøn Sencha te fra Kina. Tilsæt valnødder, små stykker hasselnød og mandel, og du får den bedste kop grøn te. Endnu en af Østerlandsk Thehus’s egne blandinger, som du kan risikere at blive afhængig af. Smag Smagen er mild, blød og let sødlig. Brygning Grøn valnød te er lavet på grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Grøn te Grøn valnød er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Grøn te; kvaliteter, oprindelse mm. Bladene til den grønne the kommer fra samme teplante som den sorte te. Det er fremstillingsmetoden efter selve plukningen, som er forskellig fra den sorte te. Grøn te er til forskel fra sort te ufermeneteret, hvilket betyder, at teen ikke er iltet. Efter visning og tørring, varmebehandles tebladene, således at der ikke sker en ilting af tebladene. Dette har bl.a. indvirkning på teens farve og smag. De fleste grønne teer har et begrænset indhold af koffein. Varmebehandlingen kan bestå i, at tebladene dampes.