Viking Organic. Økologisk urtete
Pris: 58,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Æblestykker*
, Brændenælde*
, Lakridsrod*
, Sultana druer*
, Hindbærblade*
, Fennikel*
, Hybenskal*
, Naturlig aroma
, Morgenfrueblomster*
, Ribs*
, Kornblomst*
, Pebermynte*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
8 - 10 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Viking Organic. Økologisk urtete

Viking urtete med blomster, urter & frugter fra Norden

Hos Østerlandsk Thehus har vi længe haft et ønske om at fremstille te med fokus på nordiske ingredienser. Og vi har fået fremstillet hele to teer! Vores Viking Tea, der er en økologisk te, baseret på sort og grøn te, og så denne te, vores Viking Organic, der er en økologisk urtete.

Viking Organic er en urtete, hvilket betyder at der ikke er anvendt te, som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, til gengæld er teen en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste råvarer såsom æblestykker, brændenælde, hindbærblade, ribs, hyben og citron verbena. En sammensætning der resultere i en blød og fyldig kop, fyldt med noter af nordisk natur.

 

Smag

Viking Organic er en fyldig og blød te, som har en let og sødlig smag af søde æblestykker og ribs, der kombineret med de mere urtede noter fra brændenælde, fennel og hyben, giver en virkelig lækker kop te.

Teen bringer dig ud i den nordiske natur med noter fra de store nordiske skove, enge og kyster.

 

Brygning

Vores Viking Oganic er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Vi kan varmt anbefale Viking Organic´s søster te, Viking Te, der består af sort og grøn te med nordiske urter og frugter.