Brombær Te
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort the
, Naturlig brombær aroma
, Brombær
, Brombærblade
, Katostblomst
, Naturlig hindbær aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
100 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Density:
358 g/l

Beskrivelse:

Brombær Te

Fremragende frugt te

Sort Keemun te aromatiseret med brombær, brombærblade og katostblomst. Keemun te er kendt som en af de mildere sorte teer og derfor er indholdet af garvesyre ret begrænset. En fremragende og elegant kop eftermiddagste.

 

Smag

Klassisk sort te med skøn smag af brombær.

 

Brygning

Brombær Te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

.

Mere om Brombær Te

Fremragende frugt te Sort Keemun te aromatiseret med brombær, brombærblade og katostblomst. Keemun te er kendt som en af de mildere sorte teer og derfor er indholdet af garvesyre ret begrænset. En fremragende og elegant kop eftermiddagste. Smag Klassisk sort te med en skøn smag af brombær. Brygning Brombær Te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. Østerlandsk Thehus er kendt og elsket tehus fra 1889 og er dermed et af Danmarks ældste tehuse. Mange af teerne er lavet udfra Østerlandsk opskrifter. Kvalitet er vigtigt i alle aspekter, og du får altid de bedste råvarer, når du handler hos Østerlandsk om det er te, kaffe, chai eller kakao.
Andre købte også