Sencha Organic - 75 stk. pyramidetebreve
Pris: 285,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn Sencha the

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter

Beskrivelse:

Sencha Organic - 75 stk. pyramidetebreve

Klassisk grøn the

75 stk. thebreve med økologisk grøn Sencha the fra Kina i en smuk dåse. Sencha kommer ligesom alle andre grønne, sorte og hvide theer fra theplanten Camellia Sinesis. Sencha ses ofte anvendt i forskellige grønne theblandinger, da den er mild og derfor nemt kan kombineres med forskellige ingredienser som frugter, bær og urter.

 

Smag

Smagen er klassisk mild og blød.

 

Brygning

For at opnå den optimale smag og bibeholde theens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Flere varianter af Sencha Organic fra Østerlandsk Thehus

Denne variant af Sencha Organic indeholder 75 thebreve. Thebrevene kendetegnes ved at være bæredygtige og uden unødig plastic-emballage, da selve thebrevet er i det biologisk nedbrydelige materiale PLA.

Sencha Organic fås også i en dåse 12 stk. thebreve og med 125g. løsvægt the. Hertil kan der tilkøbes løsvægt refill, så du nemt kan fylde din dåse op igen med løs the.

 

Grøn the

Sencha er en grøn the. Grøn the er det man kalder ”den originale” the, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af thebladene. Dette resulterer i lysere theblade og en lettere smag, samlignet med sort the. Grøn the har desuden et begrænset indhold af koffein og tanniner.