Sencha Te, Økologisk
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 80 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter
Desnsity icon Desnsity: 337 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Sencha Te, Økologisk

Klassisk grøn te

Økologisk Sencha er en mild og blød grøn te fra Kina. Sencha kommer ligesom alle andre grønne, sorte og hvide teer fra teplanten Camellia Sinesis. Sencha ses ofte anvendt i forskellige grønne teblandinger fordi den er mild og derfor nemt kan kombineres med forskellige ingredienser som frugter, bær og urter.

 

Smag

Smagen er klassisk mild og blød.

 

Brygning

Sencha te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Grøn te

Sencha er en grøn te. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner


 

Mere om Sencha Te, Økologisk

Klassisk grøn te Økologisk Sencha er en mild og blød grøn te fra Kina. Sencha kommer ligesom alle andre grønne, sorte og hvide teer fra teplanten Camellia Sinesis. Sencha ses ofte anvendt i forskellige grønne teblandinger fordi den er mild og derfor nemt kan kombineres med forskellige ingredienser som frugter, bær og urter. Smag Smagen er klassisk mild og blød. Brygning Sencha te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Grøn te Sencha er en grøn te. Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner. Sencha er en grøn te og indeholder dermed ingen øvrige ingredienser. Den er økologisk og en super god te. Grøn te Syv grunde til at drikke grøn te. Grøn te forebygger kræft. En af de mest udforskede teorier er, at grøn te forebygger kræft. Forskerne konkluderer, at mindst 5 kopper te dagligt giver en effektiv beskyttelse mod et særligt enzym, som er overrepræsenteret i de fleste cancertyper. Grøn te fremmer heling af cellerStoffet EGCG i den grønne te forhindrer celler i hjerte og hjerne i at dø efter et hjerteanfald og fremmer helingen af celler, så man kommer sig bedre. Grøn te beskytter mod sliggigt. Grøn te forebygger alzheimer. Forskere fra Florida har opdaget, at EGCG hæmmer produktionen af et protein kaldet beta-amyloid, som giver hukommelsestab hos mennesker, der lider af alzheimer. Grøn te holder taljen smal. Amerikanske forskere har fundet ud af, at grøn te øger stofskiftet og kan fremme et vægttab. Grøn te passer på tænderne. Derudover er teen en god kilde til fluor, som hærder dine tænder, så de bliver modstandsdygtige over for syre. Grøn te har ydermere den fordel, at det ikke misfarver tænderne på samme måde som sort te og kaffe. Grøn te modvirker allergi. Grøn te indeholder naturlige antihistaminer, der modvirker hævelse og irritation som følge af allergi.