Himmels Te
Pris: 49,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 6 minutter
Desnsity icon Desnsity: 188 g/l

Beskrivelse:

Himmels Te

Urtete med pebermynte & lakrids

Er du glad for vores populære lakridste, men kunne du godt tænke dig en tydeligere smag af pebermynte og citron, så skulle du prøve vores Himmels Te.

Himmels te er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ egen hemmelige opskrift. Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis og den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som pebermynte, lakridsrod, citronmelisse og padderokke. Da det er en ren urtete indeholder teen ingen koffein.

 

Smag

Du får en urtete med masser af smag, både af lakrids og pebermynte.

 

Brygning

Himmels te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 6 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Himmels te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Den er i familie med Lakrids te og Dragon Mint. Den fås udelukkende i løsvægt.

.

Mere om Himmels Te

Skøn urte te med pebermynte & lakridsrod Er du glad for vores populære lakridste, men kunne du godt tænke dig en tydeligere smag af pebermynte og citron, så skulle du prøve vores gode Himmels Te. Himmels te er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ hemmelige opskrift. Det er en ren urtete, da der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis og den er udelukkende sammenstukket af de aller bedste urter og krydderier som pebermynte, lakridsrod, citronmelisse og padderokke. Da det er en ren urte te indeholder teen ingen koffein. Smag Himmels te er en urtete med masser af smag, både af lakrids og pebermynte. Brygning Himmels te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 6 min. og 100 grader varmt vand. Lidt om ingredienserne Urtete er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder lakridsteen ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen har mange helbredsmæssige egenskaber, som du kan læse om her: Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens helbredsmæssige formål. Det siges at lakridsrod har antiinflammatoriske egenskaber, modvirker stress og kan få blodsukkeret til at falde til ro. Og har du en sød tand skulle lakridsroden også være med til at dæmpe denne. Pebermynte Hvis du lider af oppustethed og skiftevis forstoppelse og diarré, kan pebermynte måske hjælpe. Pebermynte har været brugt i urtemedicin i århundreder og er kendt for sin gavnlige virkning i mave- og tarmkanalen. Pebermynteolie er særlig godt mod irritabel tarmsyndrom, der er en ganske udbredt lidelse. Pebermynte kan også midlertidig dæmpe kløe efter insektbid, eksem og udslæt. Pebermyntete kan bruges som mundskyl til babyer med trøske, ligesom gravide kvinder kan reducere kvalme under graviditeten ved at drikke den milde te. Citronmelisse virker beroligendene Padderokke er en af de mest kiselholdige planter som findes. Op til 10% er kiselsyre. Kisel bidrager til at give livskraft, energi, "gnist", art og flugt. Virker stimulerende på modstandskraft, arbejdslyst, energi og vitalitet. Mere te fra samme hylde Himmels te er en af Østerlandsk Thehus' egne populære blandinger. Den er i familie med Lakrids te og Dragon Mint te. Den fås udelukkende i løs vægt.