Long Jing Te, West Lake, Økologisk
Pris: 99,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Long Jing Te, West Lake, Økologisk

Kinesisk grøn te

Long Jing er et lille område i Kina, hvor produktionen af grøn te er forholdsvis lille. Long Jing, som også har fået navnet 'Dragon well' kaldes også Kinas nationale drik og tilbydes ofte til besøgende statsledere. Tebladene, som er håndtørrede, er lange og flade. 
Teen har en spæd lysegrøn farve efter udtræk. Long Jing indeholder C–vitamin og aminosyrer og har tillige en af de højeste koncentrationer af katechiner blandt teerne.

 

Smag

En blød og delikat sødlig blomstret smag.

 

Brygning

Long Jing te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er grøn te

Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.