Grøn Citron Te, økologisk
Pris: 52,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Grøn the*
, Citronskal*
, Citrongræs*
, Naturlig citron aroma

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
80 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l
Density:
383 g/l
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Grøn Citron Te, økologisk

Frisk og aromatisk

Økologisk Grøn te med lemon er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s populære blandinger. Den grønne økologiske Chun Mee te fra Kina danner sammen med den ypperste kvalitet af økologisk citronskal rammen for en aldeles fremragende kop te. Netop sådan skal en citronte smage!

 

Smag

Smagen er frisk og let.

 

Brygning

Grøn lemon te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Økologisk grøn lemon te fås udelukkende i løs vægt.

 

Mere om Grøn Citron Te, økologisk

Frisk og aromatisk Økologisk grøn Lemon Te er endnu en te i rækken af Østerlandsk Thehus’s populære blandinger. Den grønne økologiske Chun Mee te fra Kina danner sammen med den ypperste kvalitet af økologisk citronskal rammen for en aldeles fremragende kop te. Netop sådan skal en citronte smage! Smag Smagen er frisk og let. Brygning Grøn lemon te er lavet på økologisk grøn te, og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3 min. og 80 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Økologisk Grøn Lemon Te fås udelukkende i løs vægt. Lidt om ingredienserne Grøn te er det man kalder ”den originale” te, det ufermenterede, naturlige produkt, der efter ristning og tørring varmebehandles, således at der ikke sker en iltning af tebladene. Det har indvirkning på teens farve, der bliver betydeligt lysere, og også på smagen, der bliver betydeligt lettere, sammenlignet med den sorte te. Grøn te har et begrænset indhold af koffein og tanniner.