0
Sort Rabarber Te
Sort Rabarber Te
Sort Rabarber Te
Arrow right
Arrow left
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter

Beskrivelse:

Sort Rabarber Te

En klassisk kop te

Den populære rabarber te er lavet på sort te fra Ceylon og Vietnam og er tilsat rabarberstykker.  Klassisk sort te med en let sødme..

 

Smag

Klassisk sort kop te med rabarberstykker. Let sødlig og cremet.

 

Brygning

Rabarber te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag, bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Sort Rabarber te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Sort Rabarber te fås udelukkende i løs vægt.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

 

Mere om Sort Rabarber Te

En klassisk kop te Den populære rabarber te er lavet på sort te fra Ceylon og Vietnam og tilsat rabarberstykker. Klassisk sort te med en let sødme. Smag Klassisk sort kop te med rabarberstykker. Let sødlig og cremet. Brygning Rabarber te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Sort Rabarber te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Sort Rabarber te fås udelukkende i løs vægt. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. . Ingredienser Den sorte Rabarber te fra Østerlandsk Thehus er lavet på den bedste sorte te fra Ceylon og Vietnam og er tilsat rabarberstykker. Rabarber Du får få kalorier og masser af mæthed, når du spiser rabarber, og så viser undersøgelser, at rabarber også indeholder stoffer, der kan beskytte dig mod hjerte-kar-sygdomme. Selv om mange af os opfatter rabarber som en frugt, er den botanisk set en grøntsag, der har et lavt kalorieindhold (40 kcal pr. 100 gram) og et højt indhold af fibre. Det vil sige, at du får meget mæthed for få kalorier, når du spiser rabarber. Takket være et højt fiberindhold er rabarber også godt for fordøjelsen og har været brugt som et middel mod forstoppelse. Rabarber får sin røde farve fra antocyaniner, der er farvestoffer og antioxidanter, som undersøgelser har vist kan beskytte os mod flere former for hjerte-kar-sygdomme. Rabarber har et højt indhold af C-vitamin, der styrker immunforsvaret