Sort Rabarber Te
Pris: 45,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 3 minutter
Desnsity: 331 g/l

Beskrivelse:

Sort Rabarber Te

En klassisk kop te

Den populære rabarber te er lavet på sort te fra Ceylon og Vietnam og er tilsat rabarberstykker.  Klassisk sort te med en let sødme..

 

Smag

Klassisk sort kop te med rabarberstykker. Let sødlig og cremet.

 

Brygning

Rabarber te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag, bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes.

 

Mere te fra samme hylde

Sort Rabarber te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Sort Rabarber te fås udelukkende i løs vægt.

 

Hvad er sort te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

 

Mere om Sort Rabarber Te

En klassisk kop te Den populære rabarber te er lavet på sort te fra Ceylon og Vietnam og tilsat rabarberstykker. Klassisk sort te med en let sødme. Smag Klassisk sort kop te med rabarberstykker. Let sødlig og cremet. Brygning Rabarber te er lavet på klassisk sort te, og for at opnå den mest optimale smag bør trækketiden på 3 min. og 100 grader varmt vand overholdes. Mere te fra samme hylde Sort Rabarber te er en af Østerlandsk Thehus’ egne populære blandinger. Sort Rabarber te fås udelukkende i løs vægt. Hvad er sort te Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt fermenteret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, fermentering og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud. .