Rooibos Te Karamel
Pris: 50,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 85 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 6 - 8 minutter
Desnsity icon Desnsity: 324 g/l

Beskrivelse:

Rooibos Te Karamel

Sødlig og cremet

Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika og er også kendt som ”rød te”. At kalde den for te er imidlertid en anelse misvisende, da Rooibos ikke indeholder te fra teplanten Camilia Sinensis som vi kender den fra bl.a sort og grøn te, men kommer fra den sydafrikanske plante Rooibos.

Rooibos planten har grønne blade, men under fermenteringen, hvor der kun benyttes kildevand og den stærke afrikanske sol, bliver bladene røde.

 

Smag

Smagen er sødlig og let krydret med stykker af flødekarameller som giver en dejlig cremet smag. Den indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin, samt jern og kalium.

 

Brygning

For at bibeholde de sundhedsfremmende stoffer i Rooibos teen, og ikke mindst opnå den bedste smagsoplevelse, anbefales en trækketid på 6-8 min. og 85 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Rooibos te er blevet meget populært, bl.a. fordi den er fri for koffein og tanniner. Du kan derfor finde et stort udvalg af Rooibos te i vores sortiment.

 

Mere om Rooibos Te Karamel

Sødlig og cremet Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika og er også kendt som ”rød te”. At kalde den for te er imidlertid en anelse misvisende, da Rooibos ikke indeholder te fra teplanten Camilia Sinensis som vi kender den fra bl.a sort og grøn te, men kommer fra den sydafrikanske plante Rooibos. Rooibos planten har grønne blade, men under fermenteringen, hvor der kun benyttes kildevand og den stærke afrikanske sol, bliver bladene røde. Rooibos er urtete. Rooibos stammer fra og er endemisk til et område omkring Cedarbjergene i Kapregionen i Sydafrika. Det er en nålebusk som er lysegrøn i farven med gule blomster. Honeybush er ligesom rooibos også en lysegrøn nålebusk med gule blomster. Honeybush gror også kun i Sydafrika, men dog både i den sydvestlige og den sydøstlige del (Rooibos findes kun i den sydvestlige del). Måden hvorved man producere rooibos og honeybush er stort set den samme som hvorved man laver grøn og sort the. Først bliver nålene (inkl. de mindste grene) plukket, sorteret og tørret. Dernæst, hvis man vil have grøn rooibos eller honeybush, bliver nålene varmet op for at forhindre oxidering, derved forbliver nålene lysegrønne og med en lettere og med en mere tør græsset/urteagtig smag. Hvis man vil have "rød" rooibos eller honeybush lader man nålene oxidere fuldt ud, i stil med sort the, før man varmer den, hvorved enzymer i nålene nedbrydes og giver nålene deres fine rødbrune farve. Smag Smagen er sødlig og let krydret med stykker af flødekarameller som giver en dejlig cremet smag. Den indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin, samt jern og kalium. Brygning For at bibeholde de sundhedsfremmende stoffer i Rooibos teen, og ikke mindst opnå den bedste smagsoplevelse, anbefales en trækketid på 6-8 min. og 85 grader varmt vand. Lidt om ingredienserne Urtete som Rooibos jo i virkeligheden er, er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder Rooibos Te Karamel ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen har flere helbredsmæssige egenskaber, som du kan læse om her: Rooibos Selvom Rooibos ikke er en "ægte” te, er den virkelig højt skattet for sine helsegivende egenskaber. Det er velkendt, at rooibosplanten har et meget højt indhold af antioxidanter, og opfattes derfor som værende utrolig sund. Rooibos har endvidere et stort indhold af C-vitamin, jern og kalcium. Mere te fra samme hylde Rooibos te er blevet meget populært, bl.a. fordi den er fri for koffein og tanniner. Du kan derfor finde et stort udvalg af Rooibos te i vores sortiment.