Downy Silver Needle Te, Økologisk
Pris: 186,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Hvid the*

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
70 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
3 - 5 minutter
Dosering icon Dosering:
10 - 14 g/l
Origin icon Origin:
Guanxi Province, Kina
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Downy Silver Needle Te, Økologisk

Økologisk topkvalitet

Økologisk China White Downy Silver Needle i topkvalitet. Denne udsøgte hvide te består udelukkende af de fineste knopper fra teplanten som kun plukkes få dage tidligt i foråret, lige før de åbner sig. De aflange teblade er dækket af fine, sølvhvide dun; heraf navnet Silver Needle.

 

Smag

Delikat blød og sødlig cremet smag.

 

Brygning

Downy Silver Needle er en hvid te i topklasse og for at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 3-5 min. og 70 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er hvid te

Hvid te er de første spæde skud på tebusken og en delikatesse, idet den kun høstes få dage i det tidlige forår. Tebladene plukkes ikke på dage med regn, hvis duggen ikke er helt væk eller hvis der er frost i jordbunden. Hvid te adskiller sig fra både grøn og sort te i den proces, der følger efter selve plukningen af tebladene. De friske teblade gennemgår en naturlig tørringsproces.

Den hvide te er ligesom den grønne te ufermenteret, hvilket vil sige, at tebladene ikke gennemgår den iltningsproces, som bevirker, at tebladenes farve bliver mørk. Tebladene rulles til forskel fra de andre teer meget sjældent. Således er det kendetegnene for de fleste kvaliteter, at de er meget storbladede.