20% rabat på alle theprodukter (gælder IKKE B2B/Engros)
0
Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve
279,00 DKK
-20%

Pris: 223,20 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 8 - 10 minutter

Beskrivelse:

Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve

Lakrids te skal smage af lakrids

For flere år tilbage da lakrids begyndte at blive rigtig populært også i te, begyndte Østerlandsk Thehus at fremstille en lakrids te, der rent faktisk smagte af lakrids. Og spørger du vores kunder, er det i den grad lykkedes. Vi har utvivlsomt den bedste og mest intense lakridste der findes på markedet. Lakrids te er en af vores absolut bestsellerer.

Lakrids te er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ egen hemmelige opskrift. Det der gør hele forskellen er, at der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, til gengæld er teen en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste råvarer som lakridsrod, stjerneanis, anisfrø, fennikel, orangeskal, kanel og chili, en sammensætning der i den grad giver smag og kant.

 

Smag

Der findes mange lakrids teer på markedet. Men med vores lakridste tør vi godt sige, at vi har ramt plet, og er den te på markedet, som smager absolut mest af lakrids.

For at få den helt rigtige smag af klassisk lakrids frem, som danskerne kender og holder af, har vi tilsat chili i stedet for salmiak.

Teen har både stærke lakrids og chili toner men også sødlige undertoner, så er du på jagt efter en te der virkelig smager af noget, så tøv ikke med at prøve vores revolutionerende lakridste.

 

Brygning

Vores lakrids te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Lakrids te er en af Østerlandsk Thehus’ egen populære blandinger og er i familie med Cool Mint, Dragon Mint, Sweet Lemon og Tiger Mint. Den fås både i løs vægt, løs vægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.


Dåsen indeholder 75 stk. pyramidetebreve. Tebrevene er lavet af PLA, som er et naturmateriale, der nemt nedbrydes i naturen.