0
Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve
Pris: 279,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 500,- DKK

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur: 100 °C
Bryggetid icon Bryggetid: 8 - 10 minutter

Beskrivelse:

Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve

Lakrids te skal smage af lakrids

For flere år tilbage da lakrids begyndte at blive rigtig populært også i te, begyndte Østerlandsk Thehus at fremstille en lakrids te, der rent faktisk smagte af lakrids. Og spørger du vores kunder, er det i den grad lykkedes. Vi har utvivlsomt den bedste og mest intense lakridste der findes på markedet. Lakrids te er en af vores absolut bestsellerer.

Lakrids te er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ egen hemmelige opskrift. Det der gør hele forskellen er, at der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, til gengæld er teen en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste råvarer som lakridsrod, stjerneanis, anisfrø, fennikel, orangeskal, kanel og chili, en sammensætning der i den grad giver smag og kant.

 

Smag

Der findes mange lakrids teer på markedet. Men med vores lakridste tør vi godt sige, at vi har ramt plet, og er den te på markedet, som smager absolut mest af lakrids.

For at få den helt rigtige smag af klassisk lakrids frem, som danskerne kender og holder af, har vi tilsat chili i stedet for salmiak.

Teen har både stærke lakrids og chili toner men også sødlige undertoner, så er du på jagt efter en te der virkelig smager af noget, så tøv ikke med at prøve vores revolutionerende lakridste.

 

Brygning

Vores lakrids te er en ren urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt, smagen bliver kun kraftigere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Lakrids te er en af Østerlandsk Thehus’ populære blandinger og er i familie med Cool Mint, Dragon Mint, Sweet Lemon og Tiger Mint. Den fås både i løs vægt, løs vægt i 125 g. dåse, og som tebreve i dåse.


Dåsen indeholder 75 stk. pyramidetebreve. Tebrevene er lavet af PLA, som er et naturmateriale, der nemt nedbrydes i naturen.

Mere om Lakrids te - 75 stk. pyramidetebreve

Lakrids te skal smage af lakrids For år tilbage begyndte Østerlandsk Thehus at eksperimentere med at lave en god lakridste, der rent faktisk smagte af lakrids. Og spørger du vores kunder, er det i den grad lykkedes. Vi har utvivlsomt den bedste og mest intense lakridste der findes på markedet. Lakridste er fremstillet efter Østerlandsk Thehus’ hemmelige opskrift. Det der gør hele forskellen er, at der ikke anvendes te som vi kender det fra teplanten Camilia Sinensis, til gengæld er teen en ren urtete sammenstukket af kun de aller bedste råvarer af højeste kvalitets lakridsrod, stjerneanis, anisfrø, fennikel, orangeskal, kanel og chili, en sammensætning der i den grad giver smag og kant. For at få den helt rigtige smag frem af klassisk lakrids, som danskerne kender og elsker, har vi tilsat stærk chili i stedet for salmiak. Og der er ingen tvivl om, at vi har fundet en opskrift som både vi og vores kunder er tilfredse med. Smag Der findes utrolig mange lakrids teer på markedet. Men med vores lakridste tør vi godt sige, at vi har ramt plet, og er den bedste lakrids te på markedet, som smager mest af lakrids. Den har både stærke lakrids og chili toner men også sødlige undertoner, så er du på jagt efter en te der virkelig smager af noget, så tøv ikke med at prøve vores revolutionerende lakridste. Brygning Lakrids te er en ren og lækker urtete og kan derfor trække nærmest uendeligt uden at blive bitter, den bliver kun stærkere og de forskellige smagsnoter træder tydeligere frem, jo længere den trækker. Den mest optimale trækketid er 8-10 min. og 100 grader varmt vand. Lidt om ingredienserne Urtete er godt for sjæl og legeme og fordi der ikke er rigtig te i, indeholder lakridsteen ingen koffein eller tanniner. De urter som er anvendt i teen har mange helbredsmæssige egenskaber, som du kan læse om her: Lakridsrod er en urgammel rod, som har været anvendt i tusindvis af år til alverdens helbredsmæssige formål. Det siges at lakridsrod har antiinflammatoriske egenskaber, modvirker stress og kan få blodsukkeret til at falde til ro. Og har du en sød tand skulle lakridsroden også være med til at dæmpe denne. Stjerneanis hører hjemme i naturens eget apotek. De æteriske olier i frøene er lindrende for luftvejslidelser som astma, forkølelse og hoste. Frøene er også gode ved fordøjelsesproblemer, mavekrampe, oppustethed, kvalme etc. Anisfrø har efter sigende en beroligende og krampeløsende virkning, skulle hjælpe mod oppustethed og nervøst betingede forstyrrelser i mave og tarm. Man siger den fremmer fordøjelsen og letter kvalme, tarmluft og kolik. Anis siges også at være slimløsende og kunne letter kramper ved irritationshoste og lungelidelser. Fennikel frøene siges at lindrer mod smerter og er et godt beroligende middel til småbørn. Skal endvidere være godt mod luft i maven, dårlig fordøjelse, mavekramper, hoste og bronkitis. Fennikel siges at stimulerer mælkekirtlerne, derfor fennike er et godt middel for den ammende moder. Orangeskal Appelsinskræl og “det hvide” indeholder flavonoidet hesperidin, som siges at sænke blodtrykket og holde kolesterolniveauet i bund. Desuden virker hesperidin antiinflammatorisk. Kanel Nyere forskning viser at kanel påvirker cellernes insulinreceptorer og forstærker virkningen af insulin. Det vil sige, at bare 1 g kanel, svarende til ½ teskefuld, kan være medvirkende til at opretholde et sundt blodsukkerniveau. Chili er sprængfyldt med sunde sager, bl. a. C-vitamin, betacaroten, antioxidanter og flavonoider, som booster immunforsvaret og man siger det beskytter mod kræft og betændelser i kroppen. Undersøgelser viser, at chili sænker blodtrykket ved at udvide karrene, så blodet flyder lettere. Mere te fra samme hylde Lakrids te fås både som løsvægt, løsvægt i 125 g. dåse, og som tebreve. Ønsker du en endnu stærkere variant end lakridsteen, skulle du forsøge dig med Dragon Mint, som har mere kant og mere chili.