Brazil San Rafael 1000g
Pris: 300,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Kaffe:

Vælg antal:

Fragtpris

Produktegenskaber:
Ristegrad icon Ristegrad:
Mørkt mellemristet/ Dark medium roast / dunkel mittel geröstet °C
Origin icon Origin:
Cerrado Mineiro, Brasilien

Beskrivelse:

Brazil San Rafael 1000g

 

Brasilien er verdens suverænt største kaffeproducent med mere end 30 % af den samlede verdensproduktion. Brasilien har siden 1700-tallet haft en lang tradition for at producere specialty kaffe af særdeles høj kvalitet. I Brasilien gør man meget ud af at sikre sporbarhed så den enkelte producent kan identificeres og kvaliteten måles på en effektiv måde.

Østerlandsk Brasil kaffe er en specialty kaffe, der typisk dyrkes i højlandet over 1000 m.o.h. San Rafael estaten ligger i næsten 1100 m.o.h. og er beliggende i Cerrado regionen.

En legende fra den Brasilianske region Cerrado lyder sårledes:

Blandt de smukkeste væsener i Brazilien er; St. Raphaels fugl. Hver dag flyver den mod solen, og beskytter plantagerne i dens vingers skygge. Om natten flyver den verdenen rundt og samler de lækreste aromaer, som den så spreder over Cerrado.

 

Kaffens profil:

 

Smag Chokolade, kakao, rosiner
Krop Medium, Cremet
Syrlighed Lav, balanceret
Bønne Catuai, Mundo Novo
Region Cerrado Mineiro

 

Mere kaffe fra samme hylde:


Brazil kaffe er en af Østerlandsk Thehus’ mest populære kaffer. En klar anbefaling til enhver der holder af den, er bestemt også vores Colombia kaffe som et alternativ. Den kan tilbyde en lidt kraftigere smag og andre spændende noter og nuancer men dog i samme retning som Brazil kaffen.