Viking Te, økologisk 1000g
Pris: 460,00 DKK

Inklusive 25% moms

Midlertidigt utilgængelig

Vælg antal:

Fragtpris
Organic icon Økologisk

Beskrivelse:

Viking Te, økologisk 1000g

Viking te på sort & grøn te, tilsat urter, blomster & frugter fra Norden

Østerlandsk Thehus har gennem længere tid haft et ønske om at fremstille en te med fokus på nordiske ingredienser. Det lykkedes os faktisk at fremstillet hele to Vikinge teer! Vores Viking Organic, der er en økologisk urtete, og så denne te, vores Viking Tea, der er en økologisk te med sort og grøn te, samt nøje udvalgte nordiske urter, blomster og frugter.

Viking Tea indeholder både grøn og sort te fra teplanen Camellia Sinensis. Foruden den sorte og grønne te, har vi også tilsat nøje udvalgte råvarer såsom æblestykker, brændenælde, hindbær, hyben, fennel, lakridsrod og blå kornblomst. En sammensætning der resultere i en blød krop, med en meget mild syrlighed og noter fra den nordiske natur.

 

Smag

Viking Tea er en blød te, der har en mild sødlig smag af søde æblestykker og hindbær, en meget mild syrlighed fra hybenstykkerne og en dejlig fylde af urte noter fra lakridsrod, fennel, brændenælde og de blå kornblomster.

Det endelige resultat er en yderst dejlig te, der er fyldt med noter fra de nordiske kyster, enge og skove.

 

Brygning

Vores Viking Tea er en blanding af sort og grøn te og kan derfor godt blive lidt bitter, hvis den trækker for lang tid. Den mest optimale trækketid er 3 min. og ca. 80 grader varmt vand.

 

Mere te fra samme hylde

Vi kan varmt anbefale Viking Teas søster te, Viking Organic, der udelukkende består af urter, frugter bær og blomster fra Norden.