0

Urtethe, frughtthe og Rooibos


Oslash;sterlandsk Thehus har et stort udvalg af the fra hele verden. Vort sortiment spænder over de fineste kvaliteter af rene sorte, grønne og hvide theer til de mere traditionelle rene kvaliteter, aromatiseret sort, grøn og hvid the, Husets egne blandinger, rød 'the', spændende urte- og frugt'theer', Chai mm. Nedenfor kan læses lidt mere om Urte'the' og Rød 'the'.


RØD THE


ROOIBOS


Rooibos er den populære nationaldrik i Sydafrika. Den indeholder ingen koffein eller garvesyre, er aromatisk og rig på C-vitamin, samt jern og kalium. Smagen er sødlig og let krydret, hvilket gør den velegnet både ren og aromatiseret. Rooibos planten har grønne blade, men under fermenteringen, hvor alene  kildevand og den stærke afrikanske sol benyttes, bliver bladene røde.


Anbefalet trækketid 5-6 min.


Økologisk Rooibos


Økologisk vanille


Rooibos Orange


Rooibos kanel-blomme


Rooibos Skovbær


Rooibos Chai


Honeybush


Ligesom Rooibos, vokser Honeybush i Sydafrika, men hvor Rooibos er kultiveret, vokser Honeybush vildt, på de små bjergskråninger i Long Kloof distriktet i Sydafrika.


Bladene er lysegule og dufter af honing; deraf navnet. Smagen er yderst behagelig. Let frisk og sødlig. Anbefalet trækketid 5-6 min.


Honneybush økologisk


Cool Mint


Cool Mint er vor mest populære urtethe og revolutionerende i den forstand, at det endelig er lykkedes at lave en yderst velsmagene urtethe, som begejstrer langt de fleste.


(Lakridsrod, pebermynte, lemongrass, æblestykker)


Himmelsthe


(pebermynte, lakridsrod, citronmelisse, padderokke) Kamilleblomst


Pebermynte


Universal


Primavera


Lemonberry


Godnatthe


Floramint


Lakridsrod


Solfrugtthe