0

Hvordan handler jeg online?


Nedenfor er beskrevet, hvorledes De som kunde handler online i Østerlandsk’s webshop.


REGISTRER OG LOG IN


Når De handler i Østerlandsk’s webshop, skal De først registreres som bruger. Øverst til højre på websiden finder De et gyldent panel med teksten Log in, Registrer og Glemt kode. Under registreringen skal alle felter markeret med en stjerne udfyldes. Når De først er registreret, kan De senere logge in med Deres brugernavn og adgangskode.


Brugernavn og adgangskode


De vælger selv et brugernavn og en adgangskode, som De selv skal huske. Når De først er registreret som kunde, er det tilstrækkeligt at klikke på feltet Log in næste gang, De ønsker at handle online i vores butik.


Glemt koden


Har De glemt Deres adgangskode, kan De få en ny kode tilsendt Deres e-mail adresse. De kan ændre den tilsendte kode til én, som De selv vælger. Dette gør De ved at klikke på feltet Skift kode, som De finder i det gyldne panel øverst til højre på websiden.


Husk mig


Marker feltet Husk migNæste gang De ønsker at handle i vores online butik, skal De blot klikke på feltet Log in. Når registreringen som bruger er gået igennem, kan De gå på indkøb i vores online butik.


NÅR JEG HANDLER ONLINE


Vore produkter


I hovedmenuen kan De vælge mellem forskellige kategorier fx The, Kaffe, Porcelæn mm. Når De har valgt en kategori, vil en liste af underkategorier folde sig ud. De vælger herefter den underkategori, som De ønsker at se sortimentet af produkter indenfor. Når De har valgt en underkategori, vil sortimentet af produkter blive vist. De kan læse om produkterne samt se et billede af de pågældende produkter. Øverst til højre, ovenfor produktvisningen, ses en bjælke, som viser, at De fx ser på Hvid The, som hører til under kategorien The. Klikker De på kategorien The, vil den samlede liste af produkter tilhørende hovedekategorien The blive vist.  


Søg


Søger De et bestemt produkt, kan De bruge søgefunktionen. Skriv søgeordet i feltet og klik på Søg.


Avanceret søgning


Klik på det tomme søgefelt og klik herefter enter. Nu vil en søgemaskine komme til syne, og De kan indkredse søgningen til en max pris.


Læs mere


De har mulighed for at læse mere om et produkt ved at klikke på feltet Læs mere under det pågældende produkt.


Køb af vore Theer


Prisen på vore theer starter ved 100 g. Ønsker De at købe mere end 100 g, kan De vælge at bestille mængderne 250 g, 500 g, 1 kg. Ønsker De fx at bestille to poser med 250 g the i hver, klikker de på den valgte The og vægten 250 g to gange.


Køb af vore Kaffer


Prisen på vore kaffer starter ved 250 g. Ønsker De at købe mere end 250 g, kan De vælge at bestille mængderne 500 g eller 1 kg. Ønsker De flere poser af samme kaffe, klikker De på produktet og den ønskede mængde flere gange. De bliver endvidere spurgt om kaffen skal kværnes eller ikke kværnes. Markerer De feltet Kaffe: ikke kværnes, vil kaffen leveres som hele bønner.


Tilføj til kurven


Ønsker De at lægge produktet i indkøbsvognen, klikker De på feltet Tilføj til kurven.


Indkøbsvognen


De finder indkøbsvognen øverst til højre på websiden. De kan se hvilke og hvor mange produkter, De har valgt og den samlede værdi af Deres indkøb, ved at klikke på feltet Indkøbsvogn.


Slette køb fra indkøbsvogn


Ønsker De at slette et produkt fra indkøbsvognen, klikker De på Slet under det pågældende produkt. Ønsker De at slette alle produkter i indkøbsvognen klikker De på Slet alt indkøb.


Bestil køb fra indkøbsvogn


Ønsker De at købe produkterne i Deres indkøbsvogn, klikker De på feltet Bestil, når De er inde for at se de valgte produkter, som ligger i Deres indkøbsvogn. De kan også klikke på feltet Køb nu, som De finder øverst på websiden til højre. Herefter vises summen af det samlede indkøb fragt. De har her mulighed for at tilføje en kommentar vedrørende købet til Østerlandsk’s webshop.


Leveringsadresse


Adressen, som De ønsker Deres varer leveret til, kan være en anden end den registrerede adresse (profiladressen). Marker feltet Leveringsadressen er en anden end profiladressen. De vil herefter skulle udfylde en leveringsadresseformular. De bestilte varer vil nu leveres til den nye nye adresse.


GÅ TIL KASSEN OG BETAL ONLINE


Når De er færdig med at handle, skal De gå Til kassen og klikke Betal online og herefter indtaste de nødvendige betalingskortoplysninger. Husk at afslutte med at klikke på feltet Godkend betaling. Når betalingen er korrekt gennemført, modtager De en ordrebekræftelse pr. e-mail til den af Dem oplyste e-mail adresse.


FRAGT


Det koster 35 DKK. Køber De for mere end 400 DKK er forsendelsen gratis!


Østerlandsk Thehus ønsker Dem rigtig god fornøjelse.