0

Ledige stillinger


Østerlandsk 1889 Copenhagen søger fuldtids- og deltidspersonale til ekspedition i forretningen på Nørre Voldgade og i Magasin Kgs. Nytorv.

Jobbet vil blandt andet bestå i salg af Østerlandsk’s egen the og kaffe samt thekander, espressomaskiner, tilbehør og øvrigt bryggeudstyr. Yderligere vil jobbet bestå i at pakke ordrer fra vores webshop. Endvidere består jobbet i at varetage demoer ud af huset, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdssteder og –tider.
Østerlandsk 1889 Copenhagen er en 128 år gammel virksomhed beliggende på Nørre Voldgade i det centrale København. Siden 1889 har kvalitet været i højsædet, og vi forventer derfor, at du er passioneret omkring salg og formidling af kvalitetsprodukter. Der er meget at vide om the og kaffe, og du vil blive lært op i det grundlæggende inden start, hvorfor vi forventer, at du er lærenem og nysgerrig, så du bliver i stand til at vejlede vores kunder grundigt.
Vi forventer, at du er ansvarsfuld, pligtopfyldende, selvstændig og udadvendt. Relevant butikserfaring er en fordel, men ikke et krav.
 
Ansøgning og CV med billede sendes hurtigst muligt til butik@osterlandsk.dk. Skriv ”Jobansøgning” i emnefeltet.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på samme mail.