Velkommen til Østerlandsk Thehus


Et mekka for the- og kaffeelskere!

THE

Østerlandsk Thehus, som blev grundlagt i 1889, har den dag i dag stadig landets største og bedste udvalg af the fra hele verden med over 200 forskellige sorter på lager. Vort sortiment spænder over de fineste kvaliteter af rene sorte, grønne og hvide theer til de mere traditionelle rene kvaliteter, aromatiseret sort, -grøn og –hvid the, ”rød” the, urte-og frugttheer, Chai og Husets egne blandinger.

KAFFE

Østerlandsk Thehus' udvalg af Specialty Coffee er udelukkende af højeste kvalitet. Vi udvælger selv de grønne bønner fra de kun 3 % af verdensproduktionen af kaffe, der lever op til kvalitets kravene for Specialty Coffee og vi samarbejder alene med coffee brokers og direkte med producenter, der er dedikeret til kvalitet. Østerlandsk Thehus er international kendt som indkøber af udelukkende topkvaliteter inden for Specialty Coffee og er derfor blandt de første, som bliver kontaktet, når eksklusive partier skal handles.

CHAI, KAKAO OG ISTHE

Østerlandsks sortiment byder også på instant produkter, der er af højeste kvalitet og skal røres op med enten vand eller mælk. Sortimentet spænder bredt og indeholder både kakao, chai og instant ice tea.

MASKINER

Østerlandsk Thehus er generalagent for og eneimportør af la Pavoni espressomaskiner i Danmark. La Pavoni ”opfandt” i 1906 espressomaskinen, og den første espressomaskine til hjemmebrug, som fik navnet Europiccola, blev af la Pavoni lanceret i 1950. Denne originale og klassiske maskine, som i øvrigt er udstillet på Museum of Modern Art i New York, betragtes stadig over hele verden som den ”rigtige” espressomaskine. Andre espressomaskiner af kvalitet fra eks. Elektra og Quick Mill m.fl. - alle fra Italien  - indgår i vort udvalg af maskiner. Kaffekværne indgår ligeledes som en naturlig del i vort sortiment.

THE- OG KAFFETILBEHØR

Østerlandsk Thehus har et imponerende udvalg af tilbehør til the og kaffe: Espressokander og stempelkander, smukke og sjove thevarmere fra Irland, dansk designede thehætter og thetasker specialproduceret til Østerlandsk Thehus , håndlavede thekander fra danske keramikere, japanske støbejernskander, elegante stel i benporcelæn, en bred vifte af krus og kopper i mange spændende designs fra bl.a. Italien, England, Frankrig, Tyskland og USA.

KAGER, CHOKOLADER, MARMELADER mm.

Ud over at være specialister på kaffe, the og espressomaskiner indgår der mange delikatesser og specialiteter i forretningens vareudbud fra bl.a. Italien, England, Skotland og Belgien.