Prins Wlademir Te
Pris: 52,00 DKK

Inklusive 25% moms

Tilgængelig

Fri fragt ved køb over 400,- DKK

Vælg vægt:

Vælg antal:

Fragtpris

Ingredienser:

Sort the
, Appelsinskal
, Hvid the
, Bergamot aroma
, Hindbær aroma
, Vaniljearoma
, Rosenblade
, Morgenfrueblomster
, Appelsin aroma
, Grapefrugt aroma
, Vaniljestykker

Produktegenskaber:
Vandtemperatur icon Vandtemperatur:
95 °C
Bryggetid icon Bryggetid:
4 minutter
Dosering icon Dosering:
10 g/l

Beskrivelse:

Prins Wlademir Te

Populær blanding

Prins Wlademir te er endnu en i rækken af Østerlandsk Thehus’s populære blandinger. Den består af kun de bedste teer og er sammenstukket af både sort og hvid te. En dejlig kombination, der gør teen let men utrolig smagfuld. For at gøre teen frisk og blød er der tilføjet pink grapefrugt, hindbær, bergamot, vanilje og morgenfrueblomster.  

 

Smag

Skøn sort og hvid te med noter af frugt, vanilje og bergamot.

 

Brygning

Prins Wlademir te er en kombination af sort og hvid te. For at opnå den mest optimale smag og bibeholde teens gode egenskaber samt vitaminer og antioxidanter bør trækketiden på 4 min. og 95 grader varmt vand overholdes.

 

Hvad er sort & hvid te

Sort te kommer ligesom grøn og hvid te fra den samme teplante Camellia Sinensis. Sort te er helt oxideret, altså iltet, og er den typer af te, der gennemgår den længste bearbejdningsproces: plukning, tørring, rulning, iltning og ristning. Til kvalitetste er det udelukkende de øverste, spæde og mørkegrønne topskud, der plukkes. Der plukkes ”two leaves and a bud”, altså to sideblade og det midterste topskud.

Hvid te er de første spæde skud på tebusken og en delikatesse, idet den kun høstes få dage i det tidlige forår. Hvid te adskiller sig fra både grøn og sort te i den proces, der følger efter selve plukningen af tebladene. De friske teblade gennemgår en naturlig tørringsproces. Den hvide te er ligesom den grønne te ufermenteret, hvilket vil sige, at tebladene ikke gennemgår den iltningsproces, som bevirker, at tebladenes farve bliver mørk. Tebladene rulles til forskel fra de andre teer meget sjældent. Således er det kendetegnene for de fleste hvide kvaliteter, at de er meget storbladede